Ha lenne teleport ami csak a Földön működne hova utaznál és hány napra? Bocsi hogyha rossz kategória.
Bárhová is mennék, inkább felszállnék egy repülőre.
Ugyanis a teleportációnál lehetetlenség megmondani filozófiailag, hogy az én öntudatom fog-e felébredni a célterületen.
Ha szétszednek molekuláimra, átalakítanak energiává, majd újra összeraknak, akkor senki sem fogja megmondani azt, hogy az én-vagyok e valójában, vagy a replikám csak ami az én atomjaimból van.
Esetleg egy féregjárat, ami portálként összeköt két térrészt... az is akkor, ha a járaton átférek teljes testemmel.
Lusta vagyok, ezért Párizst portálnám magam alá. De inkább nem. Lehet szép, meg jó, de ésszerű ok nélkül kiver a víz minden franciától és az országuktól.
De ha már teleportálás, akkor legyen időutazás is egyben. Akkor a Boldog Arábiába néznék szét, csak ne valami eunuch testében jelenjek meg ott a palotában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!