Mennyire durva és igaz ez a Albert Einstein mondás. Nem?
Figyelt kérdés
" Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni,
de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel."
2010. júl. 13. 12:32
1/8 anonim válasza:
Teljesen logikus. A 3. vh valszeg atombombákkal meg mindenféle nukleáris rakétákkal fog vívódni, úgy, hogy egy jó időre elintézzünk mindent, aztán a megmaradt emberek majd gyűjtögető életmódot kezdhetnek és mivel emberek vagyunk ezért már csak kövekkel és botokkal fognak harcolni az élelemért, mivel nem marad más. :D
3/8 anonim válasza:
Reméljük, hogy se harmadik se negyedik világháború nem lesz. Kinek hiányzik az, hogy legyen? Szerintem nincs olyan ember a világon akinek hiányzik a háború. Ha csak a növények maradnak meg sziklák akkor azokkal, de én csontot fogok használni a bot helyett, hogy megvédjem magam a 4. vh-ban.
4/8 anonim válasza:
nem kell megmagyaráznotok nagyokosok. Einstein egyik kedvenc történelmi személyem:D minden megnyilvánulása tetszik ^^
5/8 anonim válasza:
ma 13:01
Bocs, hogy nem fogadom el igaznak minden állítását spontán, hanem én is elgondolkodok rajta.
6/8 anonim válasza:
úgy értem.. csak te le is írod pedig minden értelmes ember megérti elsőre ):
7/8 anonim válasza:
Valóban, de mentségemre szóljon, hogy az első kommentemnél így olvastam a kérdező kérdését "Mennyire durva és igaz ez a Albert Einstein mondás?"
És erre válaszoltam, de kövezz meg nyugodtan. :)
8/8 anonim válasza:
nem tudom. szerintem ez igaz. és ami azt illeti én ölni akarok. nem tudom miért. talán mert túl morbid vagyok. de szeretem a gyilkolást, a szenvedés látását, a vért. lehet, hogy valami boncoló művésznek kéne mennem :D ha kitörne a 3.vh hát...nem lenne jó. én sztem tényleg ölnék, de átgondolva ezt az egészet...baromság. gyilkoláshoz nem kell háború :D ott van a képzeletem, ott minden megengedett ^^ de a történelemre tekintve, ahogy most látom a dolgokat nem valószínű, hogy kitör. ha ki is tör valamiféle háború szerűség, az az észjárásra fog alapulni, hogy nehéz élni ebben a világban, mert a pénz a megélhetőség. én komolyan mondom elélnék egy olyan világban, ahol nem számít a pénz, és csak az emberekre figyelnének, hogy lelkileg ne sérüljenek meg. nekem ez a világom, ezt akarom élni. ha ezt az ötletemet nem fogja elfogadni a valós világ, akkor nem tudom mi lesz velem. :/ és pedig tom, h nem fogja elfogadni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!