Mit tegyek ha terrorizálnak a suliban?
Szia!
Nagyon ismerős.Ugyanez volt velem is.Tudom,hogy rossz érzés,de erősnek kell lenned.Nem szabad mutatni,hogy "gyenge" vagy.Az osztály közömbös felével próbálj barátkozni,akkor esetleg az idiot félnek is felnyílik a szeme.Én,katolikus iskolába jártam,ez hosszú történet,hogy miért..Na és ott az osztályban mindenki minden vasárnap templomba járt,nem voltak elvállt szülők gyermekei.Én meg olyan családban nőttem fel,ahol nem volt a vasárnapi templomba járás "kötelező".Ja és a szüleim elválltak.5.-be kerültem oda.Akkor még viszonylag elfogadtak,ámbár a tanárok már ott is megmondták,hogy másképp bánnak velem,mert Isten előtt nincs elvállás stb..6.-ban az évfolyamtársaimon érződött,hogy megutáltak,és ok nélkül piszkáltak MINDEN NAP.7.-ben már az osztály is.8.-ra annyira elmérgesedett a helyzet,hogy kihagytam órákat és végigbőgtem a mosdóban(Pedig ha valaki nem az a sírós típus,akkor az én vagyok.)Egyszerűen minden reggel úgy ébredtem,hogy na vajon megint ki fog cikizni,melyik tanár éget be stb.Volt,hogy reggel gyógyszert vettem már be,hogy ne ájuljak el az utcán..Itthon nem szóltam róla,!!AMIT UTÓLAG NAGYON BÁNOK!!Én iskolát váltottam,mert képtelen voltam tovább oda járni.Ekkor mondtam el anyunak,de ő mondta,hogy miért nem szóltam előbb stb..
Ebből csak annyit akartam kihozni,hogy ez az én példám.Ebből leszűrhetnéd azt,hogy:SZÓLJ A TANÁRNAK(Én mondjuk ezt nem tehettem volna,DE TE IGEN)SZÓLJ A SZÜLEIDNEK(Ha 5.-ben,amikor még "csak" a tanárok piszkálnak megteszem ezt,lehet,hogy nem fajult volna el eddig a helyzet.)
Hát nálunk ilyen nem volt, milyen kretének élnek a világon...
Sztem beszélgess el az oszival vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!