Általában az embernél mitől nem megy az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Például én nem tudok lányokkal ismerkedni. Nem merek odamenni hozzájuk az utcán vagy a buszon és beszélgetni sem szoktam velük. Nem tudom ennek a tudatalatti okát. Sokszor vagyok egyedül, amiből kezd elegem lenni, mert legszívesebben lányok társaságában lennék és nem tudom, hogy hol keresem azt. Normális válaszokat kérek, ha lehet.2010. júl. 12. 11:40
11/12 anonim válasza:
Csak akkor mondd, hogy zsákutca, ha ki is próbáltad.
Én nagyon jókat szoktam chatelni. Vannak hülyék is ott, de azokkal nem kell foglalkozni.
Én nem olyan régen kezdtem el a chatelést és nagyon élvezem. Bár nem kifjezetten társkeresési céllal mentem fel az oldalra, csupán beszélgetni, hogy barátokat szerezzek. S közben ráakadtam Mr. Tökéletesre - azt hiszem. Még nem találkoztunk, viszont minden héten sokat chatelünk és egyre közelebb kerülünk egymáshoz...
Szóval abból még nem lehet bajod, ha csak beszélgetsz, azt meg, hogy mire mit reagál a lány, megfogod tudni, mert megírja... (Chatelj minél több lánnyal, hiszen mindenki más!)
Még ma regisztrálj be a chat.hu-ra!
Aztán várom a véleményed!:)
12/12 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Egyenlő a nullával. Csak az időmet vesztegettem vele.
2010. júl. 19. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!