Általában az embernél mitől nem megy az ismerkedés?
még nem nőttél fel, kb 17-18 lehetsz...
majd dolgozol lányokkal pl. irodában, stb. ahol muszáj kommunikálnod velük, rájössz hogy milyen egyszerű ez.
én is igy voltam.
csakhogy egyszer eltévedtem.és muszáj volt olyan emberekkel beszédbe elegyedni,akikkek valószínűleg nem beszéltem volna soha,mert nagyon gátlásos voltam.
vegyél erőt magadon,és meglátod milyen egyszerű ismerkedni!
Ürüggyel menj oda hozzájuk. Csinálj rá okot.
Sokkal jobbak lesznek az esélyeid mintha egyből letámadod: "szia, szeretnék megismerkedni veled."
Ne aggódj, ezzel vannak így páran... Az önbizalomhiány az oka.
Próbáltad már a chat.hu-t?
Beszélgess ott minél több lánnyal. Légy nyitott, kedves, barátságos, őszinte. Illetve add magadat. De ne azzal kezd, hogy párt keresel...
Meglátod, milyen hamar belejössz. S előbb vagy utóbb találkozóra is sor fog kerülni, ha szimpatikusak vagytok egymásnak.
Sok sikert!
Járj koncertre, ott elég lány lesz körülötted. Sokan mások is azért járnak, mert párt keresnek. A zene megkönnyíti a barátkozást. Pár fiút próbálj összeszedni, azokkal könnyebb elindulni a buliba. Egymásnak is adhattok tanácsokat menet közben.
Amúgy érdemes valamit sportolni, mert ott is kialakul egy csapat, közösségben minden könnyebben megy.
:D
Sportolok. Van ott haveri köröm, de mind ugyanolyan szerencsétlenek vagyunk a lányoknál.
A koncerten pedig több fiú szokott lenni, mint lány. Az a kevés lány is csak a fiújával szokott menni.
Mindkét tanács egyszerűen egyenlő a zsákutcával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!