Mit tegyek? Fiús a hangom 18 éves lány létemre, a telefonban is azt hiszik akik nem ismernek, hogy fiú vagyok.
Figyelt kérdés
Volt, hogy tettem fel Youtube-ra zenét, erre mindenki azt mondta, hogy egy ilyen fiatal kisfiú minek foglalkozik ilyenekkel? Persze senki nem gondolta azt, hogy lányként ilyen hangom van, olyan vagyok így látatlanban, mint egy kisfiú... Persze a zenét emiatt le is szedtem, ha ismeretlen hív engem, mindig fiúnak néz, kaputelefont is mikor felveszem, azt hiszik az vagyok, unom már... Azt hittem 15 évesen, hogy mutálódni fog, de semmi... Miért van ez, mit tegyek?2019. júl. 30. 12:50
1/12 anonim válasza:
Költözz hozzám, engem nem zavar a hangod.
Főzni tudsz?
2/12 anonim válasza:
Tisztában vagy vele, hogy milyen ritka hangod van? Nem szégyellni kéne, hanem kihozni belőle ami benne van. Főleg, ha zenélsz, énekelsz is, legalábbis nekem a leírásból ez jött le. Ha gondolod, mutathatsz nekem felvételt, hátha tudok segíteni (énekesekkel foglalkozom).
3/12 TappancsMancs válasza:
1-es jó volt. Nem kell semmit se tenni, jó az.
4/12 anonim válasza:
Ez egy ritkaság, és sok fiúnak tetszik.
Perceken belül igen sok hódolód lesz!
5/12 TappancsMancs válasza:
Nem akartam írni amit 4-es, nehogy túlzóan hangozzon, de ha már szóba hozta csatlakozom.
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező ezért írta ki ezt az egészet?
Óvatosan fiúk, ha írtok neki, mert lehet, hogy nem 18 éves, hanem 42, és nem lány, hanem fiú...
7/12 A kérdező kommentje:
6# Miért vagy az internet világában, ha mindent kamunak hiszel, még ezt is? Vagy jó provokálni az embereket? Mindenben a rosszat látod? Ez beteges...
2019. júl. 31. 13:57
8/12 anonim válasza:
Nem biztos, de simán előfordulhat ez is.
18 évesen azért ilyen problémákon már régen túl lehetnél.
Másrészt idáig mennyi levelet kaptál?
100? 200?
Ezért írtam, hogy vigyázni - és nem azt, hogy tuti.
9/12 A kérdező kommentje:
Egy privátot sem kaptam szerencsére, tudom, hihetetlen...
2019. júl. 31. 16:22
10/12 anonim válasza:
Tudsz szépen énekelni?
Egyszer találkoztam egy lánnyal, aki szépen énekelt... és olyan mély hangja volt, mint a pince.
Tedd föl a jutyúkra, és népes követőtáborod lesz!
Sok rajongóval, és még pénz is lesz belőle.
Persze film formájában, úgy érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!