Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Tényleg ennyire...

Miért van ez? Tényleg ennyire csúnya lennék? :/

Figyelt kérdés

szóval.. hosszú lesz de elmesélem

most megyek új iskolába, és már megismerkedtem pár emberrel.. köztük egy fiúval is, aki nem igazán tetszik, de azért izgultam mikor találkozunk, mert olyan képet amin igazán látszom nem küldtem neki.. szóval nemrég találkoztunk.. nem sokat beszélgettünk, de azért egy kicsit beszéltünk, és nem igazán tetszett a fiú..viszont akkor este felhívott és egy kicsit beszélgettünk, de csak úgy, mint két barát. tegnap nem beszélgettünk..ma rámírt és jót beszélgettünk, egészen addig míg arról nem esett szó, hogy úgy az embereknél lehet hogy rondák, de ha nagyon rendesek, én adnék nekik egy esélyt. erre ő azt mondta, hogy mint te.. de egyből írta rá hogy nemigaz, és csak viccelt.. én próbáltam úgy tenni, mintha nem érdekelt volna, de ha a külsőmet piszkálják, arra nagyon érzékeny vagyok. szerintetek komolyan gondolta??:( van alapja??:(

2010. júl. 11. 22:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet..

bocs de én csak akkor tudom megmondani ha látlak..

2010. júl. 11. 22:20
 2/29 anonim ***** válasza:
rakj ki képet:) vagy küldj privibe segítek:)
2010. júl. 11. 22:22
 3/29 anonim ***** válasza:
58%
nah ez köcsögség volt tőle,még ha csak,viccnek is szánta!
2010. júl. 11. 22:25
 4/29 A kérdező kommentje:

2.! küldtem :)

tudom:/ de annyira kva szar.. mert adok magamra meg stb :/ és akkor mért mondja..:(

2010. júl. 11. 22:27
 5/29 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is,légyszi!Nőszakértő vagyok!:)
2010. júl. 11. 22:28
 6/29 anonim ***** válasza:
sztem csak egy félresikerült ostoba poén volt...
2010. júl. 11. 22:31
 7/29 A kérdező kommentje:
na elküldtem mindenkinek de a választ azt hol láthatom??:/ fogtok küldeni nekem egy e-mail vagy itt vagy hogy?:S nem igazán értek még hozzá:/
2010. júl. 11. 22:33
 8/29 anonim ***** válasza:
haverok szoktak ilyenekkel viccelődni.többnyire nincs sértődés ha tudják h poén. nem biztos hogy komolyan gondolta,de ha mégis,akkor úgy tűnik nem zavarja. de egy kis csipkelődésen nem kell megsértődni:)
2010. júl. 11. 22:33
 9/29 A kérdező kommentje:
tudom tudom..:/ de mégis, az előző sulimban piszkáltak gyakran és szörnyen rosszul esett, azóta iszonyatosan érzékeny vagyok az ilyen dolgokra:(
2010. júl. 11. 22:35
 10/29 anonim ***** válasza:
Kuld el nekem is!Oszinte vagyok.
2010. júl. 11. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!