Van más is aki gondolt már ilyesmire?
20 Éves vagyok, 3 éve van barátom, szeretjük egymást, együtt élünk, a családommal is többnyire minden rendbd, összevetve jo életem volt/van.
Mégis évek óta érlelődik bennem a gondolat hogy összecuccoljak és elinduljak egyedül utazni, ugyhogy nem tartom a kapcsolatot senkivel otthonrol, tobbet latni a vilagbol, megismerni az igazi eletet, dolgozni aztan tovabbalni mashova, ottis lenni egy darabig, megélni, uj embereket megismerni, aztan majd egyszer hazajönni..
Őszintén szerintem ugyérzem nemismerem a világot es az embereket benne, csak akik körülöttem vannak most.
Teljesen más élmény nekiindulni egyedül a világnak, mint turistaként, a pároddal, a komfortzónádban maradva nézelődni. Én azt gondolom, az igazi utazás a legjobb mód arra, hogy megismerd önmagadat, rájöjj, valójában mit is akarsz (nem anyu, nem apu, nem a társadalom mit akar tőled, hanem te mit szeretnél). Hogy levetkőzz egy csomó felesleges berögzült mintát, elvárást, magad és mások felé is, tehát egy sokkal nyitottabb emberré változtat.
Amúgy ha boldog vagy a pároddal, miért nem gondolkoztok el azon, hogy együtt mentek utazni ?
Workaway-en lehet regisztrálni ketten, pároknak. Azzal körbe lehet utazni a világot, önkénteskedni. Én külföldön dolgozom, vendéglátásban, jönnek ide párok dolgozni. El caminon is nem egy párral találkoztam, akik együtt zarándokoltak s utaztak már egy ideje.
Persze nem árt letisztázni, tényleg boldog vagy -e a párod mellett, vagy lehet azért is van benned ez a nagy mehetnék, mert valami (és valaki) másra vágysz. Az is rendben van amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!