Ketyeg az idő, és hogyha nem fogunk megváltozni, akkor a Szíriuszon megnyitják a dimenziókaput, és akkor a Földnek lőttek?
Ketyeg az óra, és ha így mennek a dolgok, akkor a Galaktikus Tanács engedélyével a szíriusziak megnyitják a dimenziókaput, és akkor mehetünk a levesbe, mert úgy elnyel minket, mint egy fekete lyuk, és eltűnünk bolygóstul-mindenestül, mint planktonok a bálna torkában?
De mindeközben a plejádokon még bizakodnak, és Ashtar elvtárs a hangárban már készítgeti elő a bukósisakot és a szkafandert, hogy a fenti esetben a megmentő flottája még időben értünk jöjjön, és elvigyen minket az Orionra?
Vajon van-e még arra esély, hogy a Szíriuszon nem fogják megnyitni a számunkra végzetes dimenziókaput, és megmenekülünk anélkül, hogy evakuálni kelljen minket?
1.rész
És azt tudtad, hogy csak te állíthatod meg ezt az egésszet?
A kaput úgysem fogják megnyitni te tudatlan... nem tehetünk semmit... :'(
Meg kell előzni a Galaktikus Tanácsot...
És meg kell állítanod Astar elvtársat... kiválasutott :-)
Tudom, most még nem értesz semmit... de a küldetés alatt majd rá fogsz jönni, hogy mi miért történt/történik...
Menj fiam, és mentsd meg a Földet...
Amúgy én vagyok az apád (csak az 1.rész végére megjalok, de a 9.-ben vissuatérek, hogy bíztassalak)
(Majd szólnál ha ott tartunk, és keress még pár szereplőt (főgobosz, segítő, elvtársak, esetleg váratlan szerelem, egy mester...)
1. Rész vége (meghaltam) :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!