A gyorsétteremben lehet lassan enni?
Figyelt kérdés
Segítsetek,nagyon fontos.2019. jún. 30. 20:50
1/10 anonim válasza:
Ismerősöm múltkor egyet rágott és már szóltak neki, hogy mások is ennének.
2/10 TappancsMancs válasza:
:) Ha lassan eszik valaki, azt két hegyomlás kidobó kidobja. Kipenderítik, hogy lába se éri a földet. :)
3/10 anonim válasza:
Gyorsan kell enni, mert ha nem eszed meg azonnal , és elrakod. esetleg másnapra. Láthatod hogy annyi tartósítószer van benne , hogy évekig is elállna. Vagy öntudatára ébred, és ö fal fel téged :D
4/10 anonim válasza:
Persze! :) Ha bele tudsz ugrani! :)
Olvastam egy Harry Potter -paródiát, az volt benne, hogy Harry és a Weasley család nagyon sietett már, mert el kellett érni a vonatot; és akkor úgy határoztak, hogy gyorsétteremben ejtik meg az ebédet. És akkor el kezdtek gimnasztikázni, bemelegíteni, hogy majd , ha jő a gyorsétterem, fel tudjanak rá ugrani. És akkor közben csatlakozott hozzájuk egy szép nagy tömeg is :D Ők is beálltak hozzájuk gimnasztikázni:D:D
5/10 anonim válasza:
*Ja várjunk, az lehet, hogy egy reggeli volt; de ne vesszünk el a részletekben:D xD
6/10 Wadmalac válasza:
Mekiben azért olyan harsány tarka minden, hogy tudat alatt zavarjon és gyorsabban takarodj, ha már ettél.
7/10 TappancsMancs válasza:
Én úgy szoktam, hogy a kasszától egyenesen elindulok a szemetes felé és út közben megeszem.
8/10 Wadmalac válasza:
"a kasszától egyenesen elindulok a szemetes felé és út közben megeszem."
A kasszát vagy a szemetest?
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Wadmalac
Végig eszi mindkettőt :D
Egyébként maga a hamburger , is szemét kaja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!