Razorclaw kérdése:
Hogy lehet az, hogy már lassan 4 éve nem tankoltam a kocsimba és vígan megyek vele?
Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 12:35
1/9 A kérdező kommentje:
dácsia megán a tipusa! vagy rönő dászter.. már nem emlékszem mert a logo leesett róla még 3 éve
2014. dec. 7. 12:35
2/9 anonim válasza:
Hű, ez nagyon vicces. Nem tudom a választ, de a kérdés hihetetlenül vicces. Komolyan! Még több ilyet!
3/9 A kérdező kommentje:
tudom 2 percig törtem is rajta a fejem :) amúgy tudom hogy vicces hát nem muris :HFGKJGKLJLÉ
2014. dec. 7. 13:05
5/9 anonim válasza:
Mert anyudék tolják bele a benzint.
6/9 Wadmalac válasza:
Hát igen, ilye na kitartott qvák élete.
7/9 A kérdező kommentje:
mu ha-ha HA...5496956876ü6
2014. dec. 8. 16:49
8/9 anonim válasza:
Köztudott tény, hogyha nem tudod a kocsi márkáját, örökre elmegy benzin nélkül. Sajnos a legtöbb enber tudja, hogy miljen az ő kocsiljának a márkája, így nem megyik benzén nélkül az autógép.
9/9 anonim válasza:
Hát igen egyet értek az előttem szolóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!