Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Honnan jön ez a sok drót a...

Honnan jön ez a sok drót a kocsimba? Meg hová megy?

Figyelt kérdés

Van egy kocsim. Teli van kóccal. azt se tudom sok vezeték honnan jön. Meg minek? Meg hiába mérem ki semmi funkciója. Ki tesz ilyen vezetékeket a kocsimba? És minek?

Felét már mérgembe kitépkedtem. De most meg csak tolásra indul!!

Mért kellett ezeket a trabantokat így megbonyolítani?

2013. nov. 3. 00:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért kellettek hogy ne csak tolásra induljon :D
2013. nov. 3. 00:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Felét már mérgembe kitépkedtem. De most meg csak tolásra indul!! "

akkor mégis van vagy is volt funkciója XD

2013. nov. 3. 00:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Az bonyolult? A mai autókban csak a motorvezérlőre kétszer annyi vezeték megy amennyi összesen van a Trabiban.

Csak két dolog kell a kérdésed megválaszolásához: türelem és kapcsolási rajz.

2013. nov. 3. 01:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Én már akkor is mondtam az asszonynak mikor megvettük hogy nézzünk valami egyszerűbbet!
2013. nov. 3. 01:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A trabiba sok drót csak az összekötözéshez kell,de nekem is bonyolult volt,ezért kivágtam belőle mindent és elékötöttem egy disznót.Lovunk az ugyanis nincs.
2013. nov. 3. 08:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolási rajz meg a pottyantósba való,olyat csak a mutter kötögetős újságjában láttam,aszerint csinált otthonkát.
2013. nov. 3. 08:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Add el a trabit és vegyél szamarat!:))
2013. nov. 3. 08:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az! Halott technológia ez már rég! Ma már minden ,,wireless"-en van megoldva, szal csináld meg WiFisre, aztán működni nem fog, de majd tudsz Facebookozni! :D
2013. nov. 3. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

vágd ki az alját, és lábbal hajtsad akkor be.

Az úja autókban egyébként Bluetooth segítségével oldják meg a gázpedál-motorvezérlő kapcsolatát.

Vagy egy átlagos London Budapest repülő út alatt a pilóta 18 percig vezeti a gépet, utána robotpilóta lép életbe. Gondolj csak bele. 10 km magasan, az elektronika tart életben. :D A sok zsinór, a sok doboz, és a egy cső, aminek mindkrét oldalán kiáll valami háromszög szerű valami. Durva. :D

2013. nov. 3. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik,hogy a trabantban több szintes védelem van.Hány drótot rángathatsz kibelőle,hogy még működjön?És a repülőből?Vacak Boeingok.
2013. nov. 3. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!