Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek mi lenne a helyes...

Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valamelyik nap a helyi buszjáraton összefutottam egy régi, kedvesnek egyáltalán nem nevezhető ismerőssel (vagy is kedvesnek kedves, csak a maga módján). Egymástól nem messze ültünk, és majdnem egész úton engem nézett, meg mosojgott, mint valami kisgyerek! Na mindegy, nem törődtem vele, mert nem szólított meg, én meg már hozzászoktam, hogy vannak fura dolgai neki! (Ráadásul nem egy topmodell, van rajta pár KG sújfelesleg, amiről lehet, hogy tényleg nem ő tehet, ugyanis tisztában vagyok vele, hogy ez több betegség tünete is lehet, vagy csak szimplán nem kellene annyit enni. Emlékszek, régen, még annó a suliban rengeteget evett)

Nemsokkal az út után, rámírt Messengeren (értitek, mint ha napiszinten tartanánk a kapcsolatot), hogy "Szia, mizu, hogy vagy?" Meg hogy "Nem lenne-e kedved találkozni velem?" meg elkezdett beszélni a "régi szép időkről", meg hogy mennyire helyes vagyok.

Félre ne értsetek, semmi bajom vele, csak tartsa magát távol tőlem, amennyire csak lehet.

Szerintetek hogyan rázzam le a csajt, úgy, hogy ne bántsam meg őt egy életre (nem a stílusom megsérteni az embereket)

Vagy menjek el vele randizni?

2019. jún. 27. 12:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi lett a lánnyal? Hány éves ő? Amúgy jól néz ki?
2019. júl. 12. 09:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még te magad se tudod nagyon, hogy mit gondolsz róla... amúgy lett azóta valami?
2020. nov. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!