Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen ize lesz ha a pacolt...

Milyen ize lesz ha a pacolt borjuhust beleteszem egy uvegbe, ontok ra citromlevet, majd rebarbaraval izesitem es vegul raontok egy jo adag tejet?

Figyelt kérdés
Ezutan lezarom a tetejet es 20 napig kirakom a 40 fokos melegbe,es amikor kinyitom mit fogok tapasztalni?
2010. júl. 8. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább valamilyen olcsó hússal próbáld ki,mert a borjú nagyon drága.

De a recepted alapján ne próbáld megenni. És óvatosan nyisd ki az üveget is,mert rettentően büdös lezy,és kukacok ie lehetnek benne.

Íze pedig nem lesz.

2010. júl. 8. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

hm... fincsi.

szerintem inkább 30 napig érleld,majd ha kész NE nyisd ki, hanem dobd be az anyósod ablakán. Az a legjobb ha széttörik az üveg a földön.

Ja. és senki ne lássa meg, hogy te voltál! sok sikert.

2010. júl. 8. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Kóstold meg és mondd meg h milyen ett az íze!
2010. júl. 8. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
azonnal elájulsz majd a szagtól! komolyan, én már próbáltam ki ilyen ökörségeket régebben és nem lett jó vége... behánytam meg minden
2010. júl. 8. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
kukacok hogy lehetnek benne ha az egész teljesen le van zárva? át teleportálják magukat az üvegen vagy mi aszar?
2010. júl. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!