Mi az élet értelme?
Ezt még senki nem udta megválaszolni.
De mindenki keresi.
Szerintem olyan mint a Bölcsek-köve: jó nagy kamu :D
Én álltalában úgy gonodlo, hogy semmi. Mint minden állet mi is meghalunk egyszer és kampec. Az életem amég van próbálom széppé tenni. Ennyi.
Az élet értelme...hát...
Mindenkinek van, vmi célja földön, amit véghez kell vinnie,ha az nem is olyan eget rengető dolog...De valójában,ha, egy kicsit más szemszögből nézzük,akkor a ugye, van lelkünk és a lelkünk az a mi testünkben tanul és mindig más-más testeb bújik bele,hogy tanulhasson ez a reinkarnáció...ha vki hisz benne hisz, aki nem az nem, ez van;)Szóval mindenkinek van célja a földön, csak éppenséggel nem tud róla,hogy mi az és mi vár rá a jövőben;)Ha elég tapasztalatot szerzett,akkor vége a 'küldetésnek':Dén így gondolom:D
az élet értelme:
-emberi szemszögből: eléd azt amit akarsz (család munka gyerekek ház) és boldog légy
-"Isteni" szemszögből: Tiszta, hívő életet élj, hogy aztán "oda" juss ahová kell
-Ateista szemszögből: Semmi. Illetve a testi élvezetek, esetleg ugyan az ami "emberi szemszögből"
-A Magyar Gárda/Hitler szemszögéből: Megtisztítani a világot az emberi hulladékoktól (nekik ez cigányt, vagy zsidót jelent.)
-Obama szemszögéből: Új világrend elérése
-Orosz szemszögből: Vodka.
-Kínai szemszögből: Sok olcso kacat csinal elad neked félaron
-az én szemszögemből: minél többet tanulni/tudni meg a világról amiben élek, és megtalálni azt a lányt aki mellett jól érzem magam :)
10:51-es tényleg jókat mond!
de egyértelmű választ nem fogsz kapni erre a kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!