Nyírtad már a hajad éjjel 1-kor? Normális vagyok ilyen dolgokkal?
Figyelt kérdés
hát elmondom nektek lehet nem tűnnek normális dolgoknak..lassan 20 leszek de baromi hülye maradtam. most pl. nekiállok nyírni a hajam néhány napja vágtam le 3 mm-re de most megint nekiállok hogy megint kis kopasz legyek annyival itöbb idő következőleg :DD akkor olyanokat szoktam hogy elmegyek éjjel 3-4kor (napkelte előtt meg mikor pont kel fel) sétálni :D magamban...és beülök a templomkertbe és élvezem a nyugalmat, meg a városban is hogy sehol senki...áh engem meghülyít ez a nyári szünet:D tavaly pl. sátoroztam... az udvaron...egyedül... és figyeltem a végtelen eget és láttam hullócsillagot..máskor kimentem és felébresztettem a kutyát hajnal 2-3kor és megsimiztem ilyesmik...látjátok milyen hülye dolgokra képes az ember ha nincsenek barátai és magában van..hmmm2010. júl. 5. 01:02
11/12 anonim válasza:
Ezek érdekes, de egyben tök jó dolgok. :D Ha nem vagy még fáradt ezekhez éjjeli 3-4-kor, akkor szerintem OK. :) Bár én nem szoktam ilyeneket csinálni, de tény, hogy néha elég unalmas tud lenni a nyári szünet. Nekem kedden volt az utolsó vizsgám és ahelyett, hogy örülnék neki, hogy most már pihenhetek, máris unatkozom.
Kitérve a hajvágásra: éjjeli egykor még nem vágtam hajat. Általában délután szoktam. Pont tegnap délután vágtam egy kicsit belőle, mert unatkoztam meg már amúgy is ideje volt vágni belőle. :)
12/12 A kérdező kommentje:
én se kopaszra, 3 mm. :D annak örülök hogy vannak még hozzám hasonló bóklászó emberkék :D és aki jófejnek tart köszönöm és minden jót kívánok nektek válaszoló emberkék jóéjt:) (nem most rögtön megyek aludni még lehet neten nézek hülyeségeket vagy egy kis tv lesz belőle csak hogy őszinte legyek :D)
2010. júl. 5. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!