Idejössz, elolvasod ingyen a kérdésem, s még csak nem is köszönsz. Hát illik ez?
Annyit én is fizetek a kérdés olvasásáért, mint amennyit te fizettél a kérdés kiírásáért.
No csá!
Akkor egy nagy nulla az egész eddigi életed.
Kezdj újat!
Bocs, elfelejtettem köszönni.
Köszönöm.
a, Igen, illik.
b. Jössz egy ezressel, mert elolvastam a kérdést
c, Ezentúl a kérdés megválaszolásának szentelem az életem.
d, Hitel van?
e, Aggy' Isten!
f, Csókolj meg Katám!
g, Már megint rajtad van a rossz nyavalya Balambér?
h, Oké, elmondtad, akkor most már mehetünk dugni?
Szervusz!
Szerintem ebben a kérdésben több lehetőség rejlik, mint ahogy első olvasatra azt gondolnánk vala.
Igen, vala, mivel három 'a' betűt találtam benne.
Nézzük sorra, hátha közelebb jutunk a megoldáshoz,s mivel időt szánok eme kérdésre,s mint azt közkedvelten tudjuk, hogy az idő pénz, így joggal merülhet fel a kérdés.
Hogy milyen kérdés? Nem tudom.
1. szó: Idejössz: Más lehetőség nem volt, oda nem mehettem.
2. szó: elolvasod: Ha mód van rá, elolvasom és nem kiolvasom, mert hála marának nem vagy kötelező olvasmány!
3.szó: ingyen: Semmi sincs ingyen, de ezek szerint mégiscsak.
4.szó: kérdésem: Válaszok nélkül nincsenek kérdések, kérdések nélkül nincsenek válaszok.
5.szó: köszönsz: Az illendőség diktálja, helyes felvetés, de még mindig ugyanúgy ülsz ott, mint egy karót nyelt varjú és nem pedig egy varjút nyelr karó.
6.szó: illik: A fent említett okokból elmarad az elemzés.
Kimaradt jelenetek: a, s , még, csak, nem, is, hát, has, izom.
Remélem, hogy élem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!