Tudtad, hogy rettenetes hőség van?
Figyelt kérdés
Kérdésre kérdéssel kell válaszolni.2010. júl. 4. 00:56
11/18 A kérdező kommentje:
Akkor most írok új kérdést:
Az ember képtelen megőrizni az eleganciáját ilyen időben?
2010. júl. 4. 01:26
12/18 anonim válasza:
Bezzeg Csigabögrén ilyenkor szakadó napsütés van, kellemes jeges széllel. Bár meglenne már az a térkép! Rég ott hevernék a piros fűben és leshetném a nyúlbékákat, hogy megtaláljam a tökéletes dzsuntlibogár-irtásra termett példányokat! Utána megfürödnék a meleg gleccserpatakban és keresnék egy szép sárgás-pirosas-feketés színben pompázó egyszarvú fehérteknőst. Csigabögrén mindenki elegáns zsákvászon feliratú szőnyegalátétekben pompázik! Nem tudsz valakit, akinek van térképe?
13/18 anonim válasza:
Bezzeg Csigabögrén ilyenkor szakadó napsütés van, kellemes jeges széllel. Bár meglenne már az a térkép! Rég ott hevernék a piros fűben és leshetném a nyúlbékákat, hogy megtaláljam a tökéletes dzsuntlibogár-irtásra termett példányokat! Utána megfürödnék a meleg gleccserpatakban és keresnék egy szép sárgás-pirosas-feketés színben pompázó egyszarvú fehérteknőst. Csigabögrén mindenki elegáns zsákvászon feliratú szőnyegalátétekben pompázik! Szóval: Nem tudsz valakit, akinek van térképe oda?
14/18 anonim válasza:
Jajj ezt hogy csináltam vajon? De béna vagyok!
15/18 anonim válasza:
Hát igen tudok rolla,és ez még csak a kezdet!!
16/18 anonim válasza:
Tudtad, hogy rettenetes hőség van?--erre a ?ésre válaszoltam???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
17/18 anonim válasza:
Kedves Csigabögre-térkép kereső egyén!
Nehéz volt nem észrevenni, hogy szinte minden témába írtál egy üzenetet..., mit szólnál, ha azt mondanám, nekem van egy Csigabögre-térképem?
Gy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!