Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akarja ön ezt a serpenyőt...

Akarja ön ezt a serpenyőt hites feleségéül? "Yepp". Nos, van valakinek bármily' oka, amiért ez a házasság ne születődhetne ki létre amidőn akarják a virágkoszorúval körbekerített látszólag fácán, de rozmaring? (kékeslila). Most mondja!

Figyelt kérdés

(lécci senki ne vegye magára, ez csak poén!!444négy!!!!)

tarapp tarapp taramm. :)

(Szeretek mindenkit:))

És otthon maradt a tolltartóm, meg a temperakészletem. :)

2019. febr. 1. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Komolyan. Te azt hiszed vicces vagy? Mert ez borzalmasan szánalmas
2019. febr. 1. 20:57
 2/13 Simpleasthat ***** válasza:
80%

Nekem van egy okom.A paprika és paradicsom nevében letartóztatom Serpenyő kisasszonyt akinek valódi neve Ajtai Kornélia és többrendbeli szalonnasütéssel és pesti sertéssel vádoljuk.

Joga van fröcsögni, joga van vendéget fogadni.

2019. febr. 1. 20:59
 3/13 A kérdező kommentje:
:) :)
2019. febr. 1. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Látom téged is anya szült, meztelenül!
2019. febr. 3. 22:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Bizony:)
2019. febr. 4. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Most mondhatom?

Legközelebb rendesen pakolj be, hogy ne maradjon otthon a tolltartód, meg a temperakészleted! Ejnye!!444négy!!!!

2019. febr. 6. 22:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Négy bizony! :) Mentek a zöld kezek az eddigiekre! :) (Amúgy tudom, hogy tényleg nem nagy szám ez a kérdés, de azért talán hátha legalább pár ember arcára mosolyt tud csalni. Ez lehet nem a legjobb kérdéseim egyike, volt má' jobb:D.)
2019. febr. 8. 16:58
 8/13 A kérdező kommentje:
(Amúgy ez csak úgy egy ilyen rögtönzött poén volt, a nagyobbakra többet készülök:) Aminél úgy gondolom, hogy többet is ki lehet hozni, azokat jobban ki szoktam dolgozni, habár igyekeztem ezt is:) )
2019. febr. 8. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Na jó, én azért megmosolyogtam :) ;)
2019. febr. 9. 00:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is:)
2019. febr. 9. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!