Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nektek mi a leggázabb sztoritok?

Nektek mi a leggázabb sztoritok?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok rá.Én egyszer sz*rtam a tesco mögött és néhányan arra jöttek és lefényképeztek

2018. dec. 16. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1x Márkusdödönyén a vasútállomáson nagyon kellett pisilnem, hát éjjel volt, töksötét, csak a bakter házának oldalán világított valami lámpás, kihalt minden, vonat nem jött, hát gondoltam már kieresztem, odaálltam a sorompó kövéhez, azt békésen hugyoztam, hát erre nem akkor jött ki a bakter, azt nem zavartatva magát megkérdezte, hogy adjon-e jegyet. :D
2018. dec. 16. 23:36
 2/2 Wadmalac ***** válasza:
100%

Hm, egyszer egy kertipartin kénytelen voltam a kertben gyönyörű derékszögesre vágott labirintus sövény közé elvonulni megszabadulni a fölös folyadéktól, mert a házban lévő vécét érdekes okból letiltották (ketten összeverekedtek benne, egyikük épp a vécén ült a bunyó kezdetén és mindketten belefetrengtek a fekáliába).

Szóval elvonultam a sövény mellé, megváltam ez előző 3-4 sörtől, de fura hangja volt, nem olyan, mint amikor valaki a sövény alján lévő száraz avarra lő.

Amikor befejeztem, akkor vettem észre, hogy valaki a sövény túloldaláról beájult a sövény alá és én a kopasz fejére pisáltam.

Elég fáradt lehetett, mert nem ébredt fel rá, csak nyalogatta a szája szélét álmában.

2018. dec. 17. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!