Ha régen minden jobb volt miért van ilyen rossz íze a 14 éves babkonzervemnek?
Figyelt kérdés
De komolyan rosszabb íze van mint egy idei gyártásúnak.2018. dec. 16. 18:29
1/7 anonim válasza:
Mert a konzervatív babkonzerveknek nincs szükségük konzerválni, ha továbbra is konvergálni akarnak.
2/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi ellentmondás. Ha 14 éve is ettél belőle, és most is, akkor érezheted a különbséget. Tehát régen a babkonzerv is jobb volt! :D
4/7 anonim válasza:
Még nem elég érett, a jó babkonzerv olyan, mint az óbor, egyre csak nemesedik.
5/7 Wadmalac válasza:
Vesd össze egy egy éves Surströmming konzervvel, rájössz, hogy jó az a bab.
6/7 anonim válasza:
Az idő mindent megszépít, kivéve a babkonzervet, mert annak elrontja az ízét.
-napi örökzöld bölcsességem-
7/7 anonim válasza:
Nem minden volt jobb régen, csak a legtöbb dolog! Kóstolj meg például egy 22 éves whiskey-t, és rájössz, hogy nem minden gyártó csinál rossz minőséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!