Hogyan lehetne az ivóvizet málnaszörppé változtatni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 7. 21:32
11/13 anonim válasza:
E változtatás pontos menetét csak a lidércek és a vasalt hajú kopasz négerek ismerik. Őket csakis teliholdkor találhatod meg a vasútállomások környékén.
12/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ne hallgass az előzőekre, mert tévesen tájékoztatnak. (Elnézést is kérek tőlük a kritikámért!)
A valóság az, hogy maga a málnaszörp is ivóvízből készült. Ezt a természet maga alakítja málnává. Ezt ledarálva kész a málnaszörp. Tehát Te nyitott ajtókon dörömbölsz. A természet maga megtette azt, amit te költséges technológiával és ezek üzemben tartásával akarsz elvégezni.
Köszönöm, ha megértetted.
U.i.
A fentieket viccnek szántam, de van valóság alapja is.
13/13 anonim válasza:
vécepumpa használatával. nekem multkor sikerült. Nem amúgy nem, de bírtam volna:D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!