A macskák mekkora amplitúdóval rezegnek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 19. 17:01
1/5 anonim 

válasza:

Mikor dorombolnak a fülemhez szoktam érinteni oldalt a mellkasukat. 1 mm alatti lehet az amplitúdó.
2/5 anonim 

válasza:

Egyszer a Mecsekben megkérdeztem egy sortól bódult varangyot, de nem tudta megmondani, mert nagyon hullámzott a Mecsek, s ettől erősen remegett a hangja. Alig értettem a szavát, végül egy magas amplitúdón rezgő cica elvitte.
3/5 anonim 

válasza:

sortól bódult > sörtől, sörtől, nem sortól!
4/5 anonim 

válasza:

A nagy darab szomszédasszony minden macskája nagy tramplitudó.
5/5 anonim 

válasza:

A macska alapjáraton üzemel.
Ha rálépsz a farkukra, az a macskák szerint nagyon gáz és valóban, rögtön felpörögnek, de érdekes módon esetükben a gáz egyúttal fék is, mert ha leveszed a lábad a fékről, mint akit puskából lőttek ki, elszáguldanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!