Az új Star Warsban a porgok akik felkerülnek a Sólyomra
miért rezegnek meg sivalkodnak egyfolytában?
Figyelt kérdés
Olyan furcsa, van két porg is akik bejutnak a Falcon pilótafülkéjébe Csubihoz, és mind a kettő rezeg meg visít. Ez az izgalomtól lenne náluk? Vagy ezt amolyan vicceskedésnek rakták csak be?
Gondolom azért, mert kb. egy tengerimalac szintjén vannak, azok is állandóan üvöltenek, ha felizgatja őket valami. :D
2018. jan. 12. 00:20
2/15 anonim válasza:
Sima dizni "vicceskedes"/cukiskodas.
2018. jan. 12. 04:57
3/15 anonim válasza:
És az Ewokok miért csinálják ugyanezt? Az is dizni vicceskedés?
2018. jan. 12. 11:36
4/15 anonim válasza:
Ewokok nem csinaljak ugyanezt. Engem nem igazan idegesitettek azok, a porgok sivitasatol meg szetvoltam mar a moziban. Pedig nem vagyok kemenyvonalas eredeti trilogia fan, 6. reszt is csak a 8. elott par hettel lattam eloszor.
2018. jan. 12. 16:02
5/15 anonim válasza:
A porgok nem sok vizet zavarnak, a történetet nem befolyásolják...
Az Ewokok meg legyőzik a császár "válogatott katonáit"
Na, melyik a gázabb és diznisebb? :D
2018. jan. 12. 16:09
6/15 anonim válasza:
A Porgok azért szerepelnek a filmben, hogy remek kulcstartó, plüss, és egyéb játék, kellék készüljön belőlük. Ez nem vicc, a létjogosultságuk arról szól, hogy mindenféle Porgos játékot és kelléket el tudjanak adni.
2018. jan. 12. 18:21
7/15 anonim válasza:
Az tenyleg hulyeseg volt, de mint lenyek a porgok jobban idegetenek mint az ewokok.
2018. jan. 12. 19:20
8/15 anonim válasza:
Az ewokoknak volt funkciójuk a történetben. A porgoknak NEM volt.
2018. jan. 12. 20:55
9/15 anonim válasza:
"Az ewokoknak volt funkciójuk a történetben. A porgoknak NEM volt"
Így van, épp ez a baj az ewokokkal. Az ő szerepeltetésük is a cukiság faktort célozta meg, csak az a baj hogy mellette funkciót is próbáltak rájuk erőltetni. Az eredmény pedig a SW történelem egyik mélypontja, amikor egy rakás kőkorszaki bucimaci legyőzi a legmodernebb technikával felszerelt, páncélozott, harcra edzett birodalmi csapatokat...
2018. jan. 13. 00:46
10/15 anonim válasza:
Sőt! Eredetileg Wookie-k lettek volna, csak Lucas rájött, hogy a Wookie jelmezek drágábbak, így végül jöttek a plüssmacik...
Pedig Wookie-kkal a SW filmek legjobb szárazföldi csatája lett volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!