Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehet kivonni a vízből...

Hogyan lehet kivonni a vízből az Oxigént?

Figyelt kérdés

2018. nov. 3. 16:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Centrifugával.
2018. nov. 3. 16:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam, sajna csak benne maradt a fránya ókszigén =D
2018. nov. 3. 16:55
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Elektrolízissel, kisfiam. Az anódon hidrogén, a katódon oxigén keletkezik a lebontott víz után. Általános iskolás anyag emlékeim szerint.
2018. nov. 3. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem a Háttárpád-tól kéne megkérdezned?
2018. nov. 3. 17:49
 5/13 Mojjo ***** válasza:
A hármasnál a pont. És valóban általános iskolás tananyag. Értem én, hogy egy ezer éves mémre utal és vicc akar lenni a kérdés, de hát alap ismeretekről beszélünk :)
2018. nov. 3. 18:16
 6/13 A kérdező kommentje:

Na jóvan fiacskáim. E'mondom én nektek.

Kő hozzá bálnazsír, meg gyufás-skatulya. Beledugjuk a bálnazsírt a kis dobozkába, majd bekőnjük oszt kívűről es, majd belemeríttyük a forrásvízbe bugyborékoltatni kecsekét. Mivel a Hód, nem sajt, ezér' a kibugyborékolást követően a hídrokatalízismetamorfániumát megtőrténik, és a fák a Fődön feleslegessé válnak, mert kapjuk a friss cianidOxidot, amit porcukorral méregtelenítve kedvünkre fogyaszthatunk a zsupsz elméletet nem áthágva.

Há' tik sem figyeltetek az én koromban a "tanodában" pulyákok!

2018. nov. 3. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Rodeózni kell a partján. Nekem az mindíg bevállik.
2018. nov. 4. 00:31
 8/13 A kérdező kommentje:
No majd kipróbálom én azt =D
2018. nov. 4. 01:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Minden részeges mondja, hogy kutyaharapást ebszőrivel, ami alatt azt értik, hogy berúgás után a legjobb a berúgás, vagyis ez esetben a genetika törvénye szerint ha oxi gént akarsz a vízből kinyerni, akkor előzőleg bele kelletik pumpálni a levegőt és ha sokat szuszakolsz bele, akkor megindul a kifelé áramlás, mert ugye minden vízbe áztatott test annyi oxi gént veszt a súlyából, vagy a tömegéből (ezt mindig keverem, mert hát kilogramm, vagy kilopond, az Isten se tudja), amennyi az általa kivont oxi gén súlya.

Így miután kellő oxi génre tesz szert a kezdő, de törekvő ifjú genetikus, megkezdheti első sikeres kísérletét, miszerint levegőt szipákolhat.

A fenti elektrolízing nem jó erre, mert hát honnan tudja az a szegény genetikus, melyik a hidro, vagy melyik az oxi gén?

Na ugye!

Rám hallgass inkább, ezért először is jól be kell rúgni, hogy meglegyen a kutyaharapás.

Ehhez vegyél valami ebet, de ne túl nagyot, mert az visszaharaphat és ha már kellőképpen megrágcsáltad, akkor be lehet megint tintázni, az sosem árt, oszt akkor nem vacakolsz ilyen semmiségekkel a továbbiakban.

A nyeréshez meg vagy lottózz, vagy snóblizz, de csak akkor, ha nem vagy tökkelütött, vagy túl józan, mert az kiszámítható, így kinyerhetsz még egy korsó sört a csapos zsebéből, amiben ugyan bőségesen van víz is, hogy gazdaságos legyen a kocsma üzemeltetése, de tudtommal a sörben nem oxi izé van tisztán, hanem szén, de oxid is valamennyire, de ez ne zavarjon, ha megittad, mert bármikor ki is hányhatod, ha nem tetszik a rendszer.

2018. nov. 4. 08:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Ééé ni, no éé nem tuom. Ééé ti tő letetete tatta tőle tuttot, há őő tutá, ha ipadotta adada madotati pátoddá

Amúgy meg

úgy magyaráz taki ááárpi, hogy a viszbű veszi kijaz oxigéjnt, a harmincezer, vagy háromszázezer, vagy nem tudoom.... literes visztartályból, teccik ééérteni?

2018. nov. 4. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!