2/5 A kérdező kommentje:
#1:
-.- Kreatívabb válaszokat kérnék.
2018. nov. 2. 23:19
3/5 1112 válasza:
Ha bemész egy üdülőhelyre; és ott oda van írva; hogy no smoking; ott nem elég, hogy nem szolgálnak ki füstölt lazaccal (smoking fish/hal); hanem még szmokingot sem viselhetsz:) Kivéve, ha Smo King:) Mert akkor annak mindent szabad; kivéve, ha még nincsen 18 , mert akkor még a ruhatárba sem mehet be, mert nincsen ruhatár. :) De majd , ha nagyobb lesz; lesz, addigra megépítik:) 2X magasabbra, mint eredetileg tervezték volna, mer úgy nagyobb a látogatottság lesz úrrá rajta, és menőbb a kilátás. De csak mert a Pista tervezi. Egyébként nem volna akkora nagy kunszt. Viszont az ilyen méretű terjedelmes kunsztokat már messziről észrevenni. Pont mint a Dzsungel könyvében a Balut, amikor nézte a tv-ben a kedvenc műsorát a Lajcsi királlyal:) Pakító szerepelt benne:) Volt ott egy ilyen füstgép, és ő meg táncolt. Csárdást járt a habverővel, és a máktörővel egy kicsit bokázott is. De aztán elfogyott a zene. Nem olvasta elég gyorsan a könyvet; és nem ért a szöveg végére, mire elfogytak a betűk. De aztán nem maradt több pénze, hogy újra megvegye a repjegyet; úgyhogy reppelni már nem tudott sajnos, pedig meghallgattuk volna. De kár, majd legközelebb:) Úgyis megesszük a sárkányt cukormázból. :) :)
4/5 1112 válasza:
*egyébként nem tudom,létezik-e Smo king név, remélem , hnem és én találtam ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!