Ti tapasztaltatok már ilyet, vagy ehhez hasonlót?
A kérdés nem igazán ide vonatkozik, de az alapja a depresszió és rossz hangulat, úgyhogy gondoltam, itt teszem fel a kérdést.
Szóval nincs pénzem cigit venni dohányboltban (nem füves cigire gondolok), ezért mostanság nagyon rákaptam a füstölőre. Azt figyeltem meg magamon, mintha ez egy kényszeres-pótcselekvés volna. Most fogyott el az utolsó szál füstölőm, nem tudom, hogy fogom bírni... =D
De a füstölő illatát, füstjét nem szívom be az orromba, mintha cigiznék, csak simán meggyújtom, és mégis olyan számomra, mintha cigarettáznék (ismétlem, a füst csak száll a szobában, nem betegesen szívom, vagy hasonló). És megnyugtat az, ha a füstölőt meggyújtom, nem a konkrét célja miatt nyugszok meg, hanem mert valahol, tudat alatt cigarettával helyettesítem. Talán a füstje miatt.
Ti hogy vagytok ezzel? Mit gondoltok erről?
23 éves vagyok, négy éve cigizek, volt időszak, amikor láncdohányos is voltam...
Az igazság az, hogy valójában VAN pénzem. És ha NAGYON AKARNÉK, akkor bizony most elmennék a dohányboltba, vennék dohányt, hüvelyt, töltőt...
...de nem akarok. Sajnálom rá a pénzt. Viszont a füstölőnek a füstje nyugtat meg, és nem azért, mert a füstölőnek az eredeti, gyártási célja, bármilyen illata a megnyugtatásra, átszellemülésre szolgál, hanem tényleg akkor gyújtom meg, amikor úgy érzem, hogy nekem most cigiznem kell.
Ilyenkor gyújtom meg... és... mindjárt jobb =]
Habár most épp kialudt, elfogyott az utolsó, lassan pánikba fogok esni =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!