Memnyit keres egy birodalmi rohamosztagos?
Azt hallottam, hogy oda folyamatosam van felvétel, és hát sehova nem akarnak felvenni, marad a rohamosztagos.
Mennyit keres kb?
Nagyon nehéz dolgokat kell csinálni?
A jó látás alapfeltétel? Mert sajnos célozni sosem tudtam, dartsban is mindig kikaptam meg íjászatban is.
mivel klónok nem kell fizetni nekik
csak szállás és kaja
Nagy tévedés, a birodalmi rohamosztagosok nem klónok. A klónoknak gyorsított életütemük volt, s mivel a gyártásukatt BBY 15-ben leállították, így mire elérkeztünk az Új reményig, addigra már 60-70 éves koraikba jártak a megmaradt klónok.
A fizetésük amúgy galaktikus minimálbér, +cafetéria, +teljesítménydíj sikeres bevetések számának függvényében. Viszont a cafetériával nem fogsz sokat érni a birodalomban, ugyanis rohamosztagos körökben nagyon lenézik azokat, akik több ételt esznek, mint a sztenderd birodalmi MRE, amely nem több, mint egy zacskós shake.
Bekerülni nehéz, túlélni nehezebb, sok a belső szabotázs, rossz a munkamorál, ráadásul a lázadók is egyre többet kacsingatnak a Sienar T4-a Lambda osztályú szállítóhajóink felé :/
a nyugdíjas klónok könnyített szolgálatba kerültek
konyhások, börtönőrök, takarítók lettek vagy pl olajat cseréltek a csillagrombolókon
csak a műanyag ruhájukat cserélték másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!