Megint megszívtam volna?
Figyelt kérdés
Felmentem a netre és az egyik weboldalon nézelődni szerettem volna.
Egyszer jött a szöveg, hogy az oldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ és engedélyezzem ezek fogadását.
Én meg gondoltam egyet és nem engedélyeztem.
Erre azt írta ki az oldal, hogy:
"Kedves felhasználónk ! Sajnos Önnek nem tudunk ingyenes termékmintát küldeni. Üdvözlettel: Cukrásztermék csomagküldő szolgálat."
Bassssssz......
2018. okt. 13. 09:24
3/3 anonim válasza:
Beszívtál, ha megszívtad- a rumosüveget.
Ezentúl engedélyezd a sütiket.
Ha azt olvasod, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében pörköltet, lábgombasparyt, izzadsággátlót, benzinadalékot, vagy hatalmas dudákat nagy bimbókkal alkalmaz valaki, akkor eszedbe se jusson azt eleve megtagadni, mert hátha küldenek egyet, butus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!