Megint átvertek volna? (4)
Történt ugyanis, hogy a Pennyben megláttam egy nagyon hasznos terméket.
"Emlékező habos talpbetét"
Rögtön tudtam, hogy ezt nekem találták ki.
Alig vártam a másnapot, amikor is éppen kirándulni indultunk. Reggel nyolckor ott álltunk az erdő szélén és elindultunk a turistaösvényen. Jó sokat gyalogoltunk , egy tisztáshoz értünk, majd megint be az erdőbe, majd át a dimbes-dombos területeken, egy aprócska tó mellett is elhaladtunk. Jó volt a hangulat.
Délután 4-kor úgy gondoltam, hogy ideje visszafelé indulni , de körülnézve nem tudtuk, hogy merre is van a vissza.
A család elkezdett sustorogni, hogy a nagy nyomkereső (ez vagyok én) eltévedt. Magamban röhögtem, hogy számomra mennyire bagatell dolog a visszaút megtalálása, ezek meg itt szétizgulják magukat.
Levetettem a cipőmet , kivettem a talpbetétet és nem értettem, hogy miért nem emlékezik a talpbetét a visszaútra?
Kifogtam volna egy selejtes terméket, vagy csak megint átvertek ?
Nem vertek át. A lábszagod nyomhatta el a szaglását.
Iránytűt a falábúaknak külön megrendelésre tesznek bele.
A cipődben csak a lábujjaid mozgására emlékezhetett.
Ha az utat kellett volna megjegyeznie, a szemedre borítva kellett volna hordanod.
"...miért nem emlékezik a talpbetét a visszaútra?"
Mert addig csak az "odaúton" használtad, visszaúton még nem. Akkor meg hogyan emlékezzen rá?
Hát csak meg lehetett volna úgy csinálni a talpbetét szoftverét, hogy visszafelé is ismerje az utat...
Lehet, hogy ez az egész egy programozási hibára vezethető vissza.
Ha ismerte volna a visszautat is (amin még nem járt), akkor nem "emlékező habos talpbetét" lenne a neve.
Akkor úgy hívnák/hívják hogy: térkép.
Azt is lehet talpbetétként használni. Na, az minden utat ismer...
Gondolom ki sem próbáltad, hogy hátrafelé gyalogolva ismeri-e a visszautat.
RTFM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!