Mennyi a valószínűsége hogy ezt a kérdésem elolvasva minden további reakció nélkül, esetleg egy szerény mosoly kíséretében továbblépsz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:42
11/22 anonim válasza:
Jaaa....első válaszoló voltam.
13/22 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi:)) ez olyan tökjól esett :) pussz
2010. jún. 24. 18:30
14/22 anonim válasza:
Na, hogy ne neked legyed igazad! Hahaha!
17/22 anonim válasza:
hát a valószinűsége nagy volt, amig nem irtam... de mivel elkezdtem gépelni, szval válaszolnikérdésedre, ezért az esély NULLASZÁZALÉK!!! ez egy nagyon hüle kérdés..már bocsi... de ha valaki elkezdi irni hogy ennek az esélye 100% akkor máris nullára csökkent az esély...-.-' O.O szval lehet hogy vannak olyanok akik továbblépnek...de akkor nem irják meg és nem látod...ennyi.:D
Na és végezetül, mert nem maradhat le: ez a kérdés Oposszum volt!;]
KöszöntemHogyVálaszolhattam...;]
ByBy.
18/22 anonim válasza:
hát nekem ez bonyolult O.O"
inkább írok, hogy túl szárnyaljunk a tízen. :3
<3
20/22 anonim válasza:
Ez egy enyhe próbálkozás,hogy minél több válasz legyen?:DCseles:D
Már 17,ha jól számolom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!