Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Titeket zavar ha a pártok...

Titeket zavar ha a pártok telefonozik, mikor veletek van?

Figyelt kérdés

Ha vacsorázunk vagy eszünk valahol azt lefotózza,kirakja,ha épp jön egy üzenet azonnal válaszol rá nem zavarja ha épp sétálunk vagy eszünk.Sokszor szólok neki hogy tedd el a telefont de a válasz vagy az hogy 'Jaj csak xy-nak írok vissza' vagy az hogy 'Te is szoktál'.Zavarja ha rászólok,de egyszerűen engem is zavar hogy nyomkodja azt a szart.Ami érdekes még (nem mintha rá lennék szorulva), hogy velem közös dolgokat ritkábban oszt meg.Nyilván nem azt mondom hogy naponta minimum egyet talajon ki mert az is idegesítő ha az ember a párkapcsolatát a neten éli szinte. Ti mit gondoltok erről?

18 lány vagyok, a barátom 21.

2018. aug. 27. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen zavarna, mondjuk, ha az állítása igaz, miszerint te is ezt teszed, akkor erről szokj le, aztán joggal beszólhatsz neki érte.

Engem amúgy is idegesít, ha valaki minden szrt megoszt, szóval ja, rendszeresen szóvá tenném, ezen nem olyan nehéz változtatni, bár szerintem magától értetődőnek kéne lennie, hogy inkább veled tölti az idejét.

2018. aug. 27. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Egyreszt biztos zavarna, hogy allandoan a telefont nyomja, meg fotozza az etelt, mint vmi buzernyak.. xy-nak kesobb nem lehet visszairni? Az meg elmegy, hogy neha visszapotyogjon, ha fontos, de hogy mindig rogton reagalni kelljen.., nem lehet amugy, hogy valami csajnak irogat vissza feszt, es azert kell gyorsan intezni, hogy ne fogj gyanut, ne lasd, hogy ki irt neki?

A masik viszont az, h nem is zavarna ez teged annyira, ha rolad /veled is posztolgatna, szval roviden tok gaz h a fbn eltek :D cikkkkiiiiii

2018. aug. 27. 22:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván én nem telefonozok annyit mint ő,sőt szinte csak akkor ha épp pihenünk és mindketten körbenézünk a neten.
2018. aug. 27. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:

2. Kommentelő kicsit félreértetted a velem posztolós dolgot.Nekem csak az fura hogy sok mindent megoszt,de velem közös képet csinálni (nem feltétlen közzétenni!!!) nem igazán szokott.

Nem csajnak ír,általában haverjainak.

2018. aug. 27. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy zavar, engem is zavarna. Hála istennek minket nem fertőzött meg ez az internet. Semmilyen fotót nem rakunk ki. Mondjuk közös fotókat jó lenne, de ami késik nem múlik. De nem szoktunk egymás mellett telefonon osztogatni
2018. szept. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!