Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudtad, h a tíz arabul azt...

Tudtad, h a tíz arabul azt jelenti, h női s*gg?! XD

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

kedves kérdező előre felkészitelek hogy nekem anyám apám albán. és tudok magyarul. és magyaroszágon élek:D el lehet küldeni a pi*csába nyugodtan!:D

és nagyon bunkó húzás volt,beoltani egy embert,aki télleg csak segiteni szeretett volna. és anyira büszkén poénkodsz itt hogy jajj a tiz az aztjelenti hogy női(?) segg. ő meg télleg jófejségből elmagyarázta neked és még te hurrogod le??!! hallod én hálás lennék neki,hogy az ő segitségével,ezt a poént nem sütöm el egy tanultabb társaságban,mert jól körberöhögnének. nemhogy megköszönnéd,még üznéd ki az országból. ki vagy te hogy bárkit is elküldj???? honnan tudod hogy neked épp a nagyanyád nagyanyjának az apja nem arab volt,vagy indiai vagy bánomisén??? neked is biztos jólesne,ha arab országba születnél,ugy hogy félig magyar vagy.. és elküldenének téged a p*csába hogy mit keresel ott. szerencsétlen mégis mit tehet arról hogy milyen szülőkhöz születik???? semmit! most ölje meg magát?! TE vagy a szánalmas.

és azért nem irsz visza,mert fáj az igazság!:))

üdv: egy 100% albán lány.. hoppá:)

2011. aug. 13. 03:51
 32/34 anonim ***** válasza:
jaés r*ohattul nem a százalékok alapján kell elitélni valakinek az eszét;) és most hogy irtad,hogy 45%os.. jól felpontoztam minden kommentjét!!! kösz hogy szóltál és felhivtad rá a figyelmemet :)
2011. aug. 13. 04:25
 33/34 A kérdező kommentje:
??
2011. aug. 15. 10:47
 34/34 A kérdező kommentje:

bocsánat.

beszélheted a magyarnyelvet attól hogy félig nem vagy magyar. nem tudom mi ütött belém, biztos nem volam magamnál, de télleg sajnálom amiket mondtam..

2011. aug. 30. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.