Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudtad, h a tíz arabul azt...

Tudtad, h a tíz arabul azt jelenti, h női s*gg?! XD

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:54
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

hát biztos h nem!

Mi vagy te arab???

Bazz-.-"

2010. dec. 8. 14:40
 22/34 anonim ***** válasza:
Mi biztos, hogy nem? Talán te különbet sz*ar a s*ggedből, mint pl anyud??? Te így különbözteted meg a nőit a férifi s*ggtől?
2010. dec. 8. 21:40
 23/34 anonim ***** válasza:
Mi biztos hogy nem ?! Hát most ràb*sztál, ugyanis apum ekte ARAB, ezáltal én is tudok arabul ! Úgyhogy igen, ha úgy tetszik ARAB vagyok, félig, szóval ha nem tévedek én márcsak jobban tudom! Nincs olyan, hogy női és férfi s*gg, és a s*gg arabul TÍZIK !! ne okoskodj már, hogy biztos hogy nem, addig amíg azt sem tudod eszik-e vagy isszák, hm ?! -.-
2010. dec. 8. 22:10
 24/34 A kérdező kommentje:

47%-os vagy!!! láccik, h mindenki lepontoz, mert beszólsz. most neked nem mindegy??? ha meg arab vagy, akk ne beszéld a magyar nyelvet!!!

Komolyan!! -.-" Szánalmas vagy!

2010. dec. 9. 13:46
 25/34 anonim ***** válasza:
63%

Sz*rok arra, hogy ki merre és hogyan pontoz. Az igazság az mindenkinek fáj .. Figyelj, ha hiszed ha nem, nem rosszindulatúságból, és piszkálódásból írtam azt, amit írtam. Kösszik = női nemiszerv, tízik = s*gg . Ennyi erővel neked nem mindegy, hogy én azt írtam, hogy a tízik a s*gg, nem pedig azt, hogy tíz a s*gg ?! Ja mert neked nem szúrná meg a szemed az, ha valaki olyat írna pl angolul : " Tudtátok, hogy magyarul a se azt jelenti ass ( ass = s*gg )? " Ne akarj már okoskodni, ha még a szót sem tudod normálisan. A másik te idi*ta tapló, én csak FÉLIG vagyok arab, anyum magyar, itt születtem Pesten, az én anyanyelvem a MAGYAR !! Mi azhogy ne beszélje a magyar nyelvet ? Ez vicc .. És akkor még én vagyok a szánalmas ?! Kettőnk közül te vagy, aki műveletlen-tudatlan és egyben hülye is mind a föld, nem pedig én .. Akkor már ne haragudj, de ha te MAGYAR vagy, akkor ne beszéld már az arab nyelvet, és ne is írkáljál ki " arab " szavakat helytelenül ! : / Én az arab nyelvet megtanultam apum által, nem ott nőttem fel és nem is az az anyanyelvem te észlény. ezen a jelen ( -.-" ) kívűl nem ismersz mást ?! :|

Amúgy, igen láCCik, hogy te vagy a MAGYAR fiam, de még mennyire láCCik !

2010. dec. 9. 17:55
 26/34 anonim ***** válasza:
Ez kemény oltás volt.:P "LáCCik".:D
2010. dec. 9. 18:24
 27/34 anonim válasza:

Nos! Én csak annyit írok, hogy kérdező:

a válaszoló nem rosszindulatból írta, amit írt.

válaszoló:

Te pedig ne fikázd, mert én is úgy írom, hogy láccik :D

béküljetek ki!!!

2010. dec. 10. 16:23
 28/34 anonim ***** válasza:
Utolsó ! Kösz, végre valaki felismeri, hogy nem rosszindulatúságból írtam, amit írtam. : ) Amúgy semmi bajom nem lenne azzal, hogy úgy írta " láccik ", úgy írja ahogy szeretné, de ő mondja nekem hogy akkor ne beszéljem a magyar nyelvet, mert én arab vagyok ? Annyira utálom az ilyen b*nkó, tudatlan balfék embereket, akik még csak a szöveget sem képesek megérteni. Beleírtam, hogy félig vagyok arab, minek kellett rögtön jönni, azzal hogy : " Ha meg arab vagy, akkor ne is beszéld a magyar nyelvet .. " --> Már bocs, de nem tűnik fel, hogy perfekt beszélem a magyart, tudom mikor mi elé rakjuk a vesszőt, mit írunk külön és mit egybe .. Feltűnhetett volna, hogy ez az anyanyelvem, nem egy nagy tudomány erre rájönni. És ugye hiába írtam, hogycsak fél arab vagyok, ő már eldöntötte, hogy én full arab vagyok, takarodjak és ne is beszéljek magyarul. Erre fel úgy kezdi a kommentjét, hogy : láCCik .. Hát akkor ez most mi ? Nekem az ilyen ne pofázzon. Amúgy megha teljesen arab is vagyok, akkor mi van ? Azt a nyelvet beszélném az arabon kívűl, amelyiket én akarom, majd pont egy ilyen senkiházi fogja nekem megmondani a neten. Apum viszont " teljesen " arab, nemcsak félig, akkor ő ugyan miért ne beszélhetné a magyar nyelvet ? Szerintem valamilyen szinten büszkék kéne legyünk arra, hogy kijön Ázsiából egy arab ember ide, és megtanulja a magyar nyelvet, folyékonyan beszéli, egyre több és több ember megtanulja, és valamilyen szinten terjed a nyelvünk, nem pedig beszólogatni kéne.
2010. dec. 10. 16:55
 29/34 A kérdező kommentje:

tudodmit "kedves" válaszoló..

inkább nem is válaszolok semmit..., mert hát...

2010. dec. 13. 14:52
 30/34 anonim ***** válasza:
Igen, inkább ne is válaszolj, mert erre nem tudnál már mit ..
2010. dec. 16. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!