Tudtad, h a tíz arabul azt jelenti, h női s*gg?! XD
hát biztos h nem!
Mi vagy te arab???
Bazz-.-"
47%-os vagy!!! láccik, h mindenki lepontoz, mert beszólsz. most neked nem mindegy??? ha meg arab vagy, akk ne beszéld a magyar nyelvet!!!
Komolyan!! -.-" Szánalmas vagy!
Sz*rok arra, hogy ki merre és hogyan pontoz. Az igazság az mindenkinek fáj .. Figyelj, ha hiszed ha nem, nem rosszindulatúságból, és piszkálódásból írtam azt, amit írtam. Kösszik = női nemiszerv, tízik = s*gg . Ennyi erővel neked nem mindegy, hogy én azt írtam, hogy a tízik a s*gg, nem pedig azt, hogy tíz a s*gg ?! Ja mert neked nem szúrná meg a szemed az, ha valaki olyat írna pl angolul : " Tudtátok, hogy magyarul a se azt jelenti ass ( ass = s*gg )? " Ne akarj már okoskodni, ha még a szót sem tudod normálisan. A másik te idi*ta tapló, én csak FÉLIG vagyok arab, anyum magyar, itt születtem Pesten, az én anyanyelvem a MAGYAR !! Mi azhogy ne beszélje a magyar nyelvet ? Ez vicc .. És akkor még én vagyok a szánalmas ?! Kettőnk közül te vagy, aki műveletlen-tudatlan és egyben hülye is mind a föld, nem pedig én .. Akkor már ne haragudj, de ha te MAGYAR vagy, akkor ne beszéld már az arab nyelvet, és ne is írkáljál ki " arab " szavakat helytelenül ! : / Én az arab nyelvet megtanultam apum által, nem ott nőttem fel és nem is az az anyanyelvem te észlény. ezen a jelen ( -.-" ) kívűl nem ismersz mást ?! :|
Amúgy, igen láCCik, hogy te vagy a MAGYAR fiam, de még mennyire láCCik !
Nos! Én csak annyit írok, hogy kérdező:
a válaszoló nem rosszindulatból írta, amit írt.
válaszoló:
Te pedig ne fikázd, mert én is úgy írom, hogy láccik :D
béküljetek ki!!!
tudodmit "kedves" válaszoló..
inkább nem is válaszolok semmit..., mert hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!