Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha szeretek fára mászni és a...

Pajtikám kérdése:

Ha szeretek fára mászni és a banánt is nagyon szeretem akkor én egy majom vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hülyeségnek hangzik de amikor néha ezeket a dolgkat csinálom pl.: banán evés én mindig majomnak képzelem magam. A barátaim is szoktak néha majomnak hívni, lehet tényleg igazuk van és én akkor majom vagyok?

2018. aug. 22. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy majom, csak nincs mit csinálni, unatkozol. Valami hasznossal kösd le magad.
2018. aug. 22. 09:45
 2/8 anonim válasza:
83%
Nem, és a kategória is baromi rossz. Ennél a kérdésnél még egy majomnak is több IQ-ja van...
2018. aug. 22. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Légyszíves...inkább menj az oráng után.
2018. aug. 22. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
nem vagy majom, csak honvágyad van!
2018. aug. 22. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen
2018. aug. 22. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, mert ha tudsz úszni és szereted a halászlét, akkor inkább cápa vagy.

Bableves után meg inkább delfin(gottad magad)...

2018. aug. 22. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát Pajtika....nemtom.
2022. febr. 8. 07:01
 8/8 x0 ***** válasza:
Igen. Az ember majom: a majomalkatúakhoz tartozik. A Wikipédiában benne van az "ember" szócikkben vagy belőle linken elérhetőben, de most "MediaWiki internal error." az angol Wikipédia is. Az is benne van hogy az ember állat, meg hogy emberszabású majom.
2023. jan. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!