Ha egy T-Rex benézne az ablakon, és bekéredzkedne egy kávéra, ti mivel kínálnátok meg?
Figyelt kérdés
Mert ugye ha csak egy sima kávét kap az bunkóság. De sütemény meg nem sok van itthon, csak csokis, de a T-Rex úgy tudom a vaníliásat szereti. Ilyen nagy melegben lehet inkább a jégkrém lenne jó?
Ti mit adnátok neki, hogy ne sértődjön meg?
Illetve, távozáskor illik vele a kézfogás?
#sütemény #keksz #dinoszaurusz #kávé #udvariasság #bögre #kézfogás #T-rex #Tyrannosaurus rex #Az Erő legyen veled!
2018. aug. 21. 23:58
1/9 anonim válasza:
Most erre mit mondjak? :DDD
MI A SZAAARRR!!! :’DD
2/9 anonim válasza:
Én egy kis hűtött sárgadinnyét adnék neki, most épp azt eszem.
3/9 anonim válasza:
Inkább a te arckifejezésedre lennék kiváncsi, mikor tényleg benéz hozzád az ablakon egy tireksz. :P
4/9 anonim válasza:
Rajtam ne zsarnokoskodjon egy ilyen ficsúr! Rántott húst kap, s kész. Ha megeszi, akkor jó. Ha nem, még jobb.
5/9 kolok2 válasza:
el kell gondolkodni azon hogy miven hogyha hirtelen bejön a haverod aki egy spinosaurus
6/9 Wadmalac válasza:
Minimum egy fél marhával kéne megkínálni, különben a vendéglátó lesz az uzsonna.
7/9 anonim válasza:
Nem engedném be....a velociraptorommal biztos össze kapnának :(
8/9 anonim válasza:
A darált húos jégkrém nem rossz ötlet, de NE LEGYÉL MÁR TUSKÓ!!!
Ha nem tudnád, a bányászok balkézzel fognak kezet, majom!
9/9 Zowie válasza:
Szívószálat. Anélkül elég bajosan tudná meginni a kávéját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!