A VIVA-t nézed? B*zi-e vagy?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 17:43
1/11 anonim válasza:
nézemxd
de max lezbi-e vok :D:PP
2/11 anonim válasza:
max akkor nézem,ha Ákos van benne...
3/11 anonim válasza:
A viva egy nagy darab szar. Csak azokat a nyálas búzákat tudják benne mutatni :S lola,sp,afc meg ezeket. Ezt is biztos csak a 10-16 évesek nézik. Tök gáz...rontják a hírnevet. Tuti le fog vki pontozni..akkor volt jó amikor még Tankcsapdát meg ilyeneket mutattak. Szerintem az egész elbuzult :S
4/11 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:55
nem leszel lepontozva részemről...igazad van :D
6/11 A kérdező kommentje:
Senki nem fog lepontozni, mert ez úgy van ahogy mondod!
2010. jún. 19. 20:30
7/11 anonim válasza:
kinek mi tetcik én nemszeretem tankcsapdát de sp-t sem birom szal ..
9/11 anonim válasza:
Én nézem, nem vagyok se b*zi, de amúgy inkább tanulj meg írni mielőtt okoskodsz. Tudni illik úgy kell írni: B*zi vagy-e..."-.-
10/11 anonim válasza:
Utolsónak:nagyon örülök,hogy van még aki ilyen pedáns nyelvtanból,de a "b*zi-e vagy" kérdést/kifejezést tudtommal a Belga hozta be a köztudatba és azóta szlengként létezik.Szóval akár lehetne helyes is,még akkor is,ha Grétsy tanár úr kitépi a maradék 3 szál haját.
Egyébként a Viva tényleg f*s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!