Nagy lúzernek nézed azt aki egyedül beül egy sörözőbe?
Figyelt kérdés
Jó kis hely, fiatalokkal, rock zenével, stb.
Gondoltam elmegyek a hétvégén, iszok egyet-kettőt, viszek olvasnivalót, vagy valamit hogy ne unjam halálra magam:D Te mit gondolnál rólam?:D
Lány vagyok, állítólag még szép is. Csak tudnám hogy akkor miért kerül mindenki... na de ez mindegy is:D
2009. dec. 10. 15:13
1/9 anonim válasza:
Menj nyugodtan!
valami barinő? Csak viccesebb lenne!
2/9 anonim válasza:
Ha elég bátor vagy, tedd meg. Biztos hogy nem fogsz sokáig egyedül ücsörögni..
3/9 anonim válasza:
Miért lennél ettől lúzer?:)
Az alényeg hogy jól érezd magad - még az is könnyen megtörténhet hogy közben megismerkedsz klassz emberekkel, vagy egy nővel!
Sose azzal foglalkozz, ki mit gondol rólad, ha nem ismernek...
4/9 anonim válasza:
Hát egyedül 1 lánynak nem olyan jó sztem, vigyázni kell az ittas emberekkel, és kisebb helyre nem nagyon szoktak menni egyedül, de pl ha lesz ott még másik 2 lány akik szívesen ismerkednének,miért ne?de sztem oda nem azért jár az ember h ismerkedjen.
5/9 anonim válasza:
Olvasni se nagyon szoktak egy kocsmában,csak zenét hallgatni,beszélgetni (ismerősökkel közös ügyeket,témákat),inni. Egyébként nem te vagy az a 24 éves munkanélküli lány aki korábban is keresett barátokat itt?
6/9 Sexylady válasza:
Hátfigyusz... Ha ez segít, és Watch my dying koncertre mentem egyedül, aztán megismerkedtem egy sráccal, és azóta is együtt vagyunk... Amúgy előtte nekem sem volt senkim akivel akárhova is menjek.
8/9 anonim válasza:
Koncerten én is voltam már egyedül párszor, de itt most kocsmáról volt szó nem?
9/9 anonim válasza:
Ha elfoglalod magad valamivel (könyv, ahogy írtad), akkor nem gáz. De az már az, ha valaki beül egy sarokba egy korsó sörrel, meg 2 matrózrummal és bámul ki a fejéből a tömegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!