Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen ez a vicc? Mert én még...

Milyen ez a vicc? Mert én még nem olvastam.

Figyelt kérdés

Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának.

- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket.

Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük.

Esténként elmentünk a kupikba, minden kur*át meg_. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük.

Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal.

Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.

- Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa.

- Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként ke_féltünk egy jót. Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stri*cik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt!

- Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok?

- A Neckermannal, nagypapa.

- Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.

2010. jún. 19. 13:44
 1/9 A kérdező kommentje:
A trágárságszűrő betett:D
2010. jún. 19. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó kis vicc. :) Csak az a szomorú hogy a komcsi barátok meg Pesten csinálták ezt... :S
2010. jún. 19. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Asztak*va xD Ez kemény :D
2010. jún. 19. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:

10/3

Gyenge vicc, de ér 3 pontot, mert vicces.

2010. jún. 19. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:

nem értem:S

Valaki magyarázza el, mi a poén benne lécci^^ felpontozom, vagy le, amelyiket kívánja:)

2010. jún. 19. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, mi az az SS, az bizony elég nagy szégyen.
2010. jún. 20. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
10/9 jó vicc :D
2010. jún. 25. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy szégyen, de még mindig nem világosodtam meg...
2010. jún. 26. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
SchutzStaffel(=védőosztag) .... nah értedmár?
2010. jún. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!