Egyik legjobb vicc amit olvastam. Tetszik?
Egy nő magyarázgatja a temetkezési vállakozónak, hogy sötétkék öltönyben szeretné eltemetni a férjét.
- Nem lenne egyszerűbb abban a fekete öltönyben eltemetni, ami most is rajta van?
- Nem, ez nekem nagyon fontos - és ezzel ad egy kitöltetlen csekket a pasinak, hogy vegyen egy sötétkék öltönyt.
Amikor másnap visszamegy, látja ám, hogy a volt férjén egy remekbe szabott kék öltöny van. Érdeklődik, hogy mégis mennyibe került.
- Nos, ez teljesen ingyenes volt. Nagyon vicces a dolog: rögtön azután, hogy elment, hoztak egy másik hullát is, amelyen egy sötétkék öltöny volt. Amint láttam, hogy nagyjából azonos méretűek, megkérdeztem a feleségét, hogy nem
bánná-e, ha fekete öltönyben temetnénk el az urát. Mivel neki nem volt kifogása, hát egyszerűen kicseréltem a fejüket.
nem, rossz, DE SZERINTEM EZ SOKKAL ÜTŐSEBB: - Hogyan lősz le egy nagy kék elefántot?
- Egy nagy kék elefántlövő puskával.
- És egy kis kék elefántot?
- Megvárom amíg felnő, és nagy kék elefántlövő puskával.
- És a sárga elefántot?
- Átfestem kékre, és nagy kék elefántlövő puskával.
- És a piros elefántot?
- Sehogy! Az védett.
- És a nílusi krokodilt?
- Addig verem, ameddig be ne ismeri, hogy ő egy nagy kék elefánt, és nagy kék elefántlövő puskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!