Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Túl járjak az eszeden?

Túl járjak az eszeden?

Figyelt kérdés

Godolj egy számra egy és tíz között! A számot szorozd meg kilenccel! Ha az eredmény egyjegyű, hagyd úgy, ha kétjegyű, add össze a jegyeit! Az eredményből vonj ki ötöt. Gondolj erősen a végeredményre, azután nézd meg az alábbi oldal nyolcadik válaszát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__805986-..

(A nyolcadik válasz)

Túl jártam az eszeden?

2010. jún. 19. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez úgy lenne jó, hogy: gondolj egy egész szára 1 sé 10 között:)
2010. jún. 19. 19:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy van, aki okosabb, mint egy ötödikes. Kár, hogy annyira bolond, hogy a kiskaput leírta, így már nem ér semmit az egész. Így már az idiótának is leesik a lényeg.

Mondjuk ez egy trükk lenne, nem pedig egy matek feladat. Nem tudom minek kellett értelmezni. A normális emberek, ha egy számra gondolnak, akkor az egész, nem pedig tört.

2010. jún. 20. 08:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Ebből a hozzászólásodból azt szűrtem le, hogy aki esetleg matematikus az nem normális ember.
2010. jún. 20. 16:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez nem matematikai feladvány, hanem egy apró trükk.
2010. jún. 21. 01:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Minden trükk értelmezhető matematikai feladványként amiben van szám. Meg amiben nincs.
2010. jún. 21. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:

"Godolj egy számra nulla és tíz között!"= 0

"A számot szorozd meg kilenccel!"= 0

"Ha az eredmény egyjegyű, hagyd úgy, ha kétjegyű, add össze a jegyeit!"= 0

"Az eredményből vonj ki ötöt"= -5

Gondolj erősen a végeredményre, azután nézd meg az alábbi oldal nyolcadik válaszát"= 4

"Túl jártam az eszeden?"= NEM!!!

XD

2010. júl. 7. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Helytelennek tartom az előbbi következtetést, mert a feladványban 1 és 10 közötti intervallumról esett szó.
2010. júl. 7. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Áh, rájöttél, pedig azt hittem senkinek se tűnik föl:S xD
2010. aug. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!