Mit álmodtál?
Suliban voltam. Első órában mondták, hogy utolsó óra után megyünk valahova, mert a Megasztár 1 (megismétlem: 1) versenyzői fellépnek a városunkban valahol. Mire letelt a 6 tanítási óra, már besötétedett, és a két osztály (a 8. évfolyam) a suli előtt sorakozott. Én elsétáltam a másik utcáig és közben hívtam anyát, hogy megmondjam mi a szitu, és apa később jöjjön értem (mert mindig kocsival visz haza) Anya mondta, hogy a Megasztárosok fellépése elmarad. Én siettem vissza az osztályhoz, hogy elmondjam nekik, de akkor már csak 2 osztálytársamat találtam ott, akik szomorúan ballagtak haza, hogy elmarad. Tehát már megtudták azelőtt, mielőtt odaértem. Akkor észrevettem, hogy apa már vár kocsival. Beszálltam, és indultunk haza. 2 Srác (az egyik az a cuki srác az évfolyamból, aki tetszik^^) az autó után futott. (de a fiúkat kisebb korukban láttam, tehát kb. úgy 10 évesek lehettek) Olyan volt mintha fogócskáznának. Aztán hirtelen már a házunk előtt álltunk. De a fiúk még ott voltak, engem követtek, hogy megtudják, hol lakom. elbújtak az árokba, míg mi a kocsival begurultunk a kertbe. Ekkor az árokból előugrottak a srácok, és kutyává változtak. Az egyik kutya teljesen olyan volt, mint az a srác aki tetszik. Ott simogattam, és tök ari volt. Ekkor már világos volt. Meg akartam tartani, és azon gondolkodtam, hogy lecserélem rá a másik kutyámat. És akkor felébredtem.
Elég hülyeség... :D
Nagyon jó volt,voltak még jók de ezt nagyon "kifejlettnek" találtam
(Nicky,Ricky,Dicky,Dawn)
(Dawn&Joey)
Az álmomban voltak venn de a nevük más volt ráadásul ez egy sorozat volt a csaj szereplésével (Viol csapata)Viol a lány,felszállt egy buszra de nem volt hely csak pár darab fiúnál akik tesók voltak és együtt ültek,leült belülre,és mondta hogy bocs de nem volt hely muszáj leülnöm,a tesók nagyon mérgesek voltak(a legidősebb volt (Joey)itt Peti névvel.
Volt egy darab vagy valami kis tánctér ahol mindig próbáltak
Sajnos többre nem emlékszem de azt tudom hogy nagyon jól volt megálmodva mert csak szépen aprólépésekben,ráadásul Viol( én voltam szerelmes volt Petibe.
Ezt az álmomban nem mondta el de tudták o.társai mert elmondta néha el kellett sétálni dolgokért a próba miatt és pár o.társa néha Peti is eljött
De amikor Peti fiatalabb tesója jött annak nem örült
Viszont abban biztos voltam hogy Peti is szerelmes Violba mert átölelte na persze ez tiltott szerrlem
Aztán sajnos felébtedtem a többit én költöttem hozzá mert felébredés után szeretem befehezni....
Megegszer a tanárimmal (kedvenc)elment az egész isztály,hogy válasszunk pár dokgot és ô kifizeti
Én nem találtam nekem valót de elmentem távolabb ahol a "tolltaetó" volt amit nem tudtunk megvenni és kiderült higy az egy könyv,megvettem és vége felkeltem
Van egy Dorothy-s aki kiváncsi rá irjon
Ma azt álmodtam hogy nézzük a tévét egy 2018-as mesét nézünk benne,a Beatrix hercegnőt (olyan Barbie mese az arca is Barbie volt mimt a normális animácips barbie mesék)
Egy Beatrix nevu lány börtönbe volt(nem tudni mer)pár lánnyal együtt(15 kb) (és tagjai voltak a mi sulink lányai is 2 az 5.-ből és a 8.-ból nem tudom,talán 3) meg 2 lány az egyik szinezőmből) pont ők ketten lettek Beatrix barátnői ,amugy Lia barna hau copfos volt,juli pedig szőke hullámoshaju) először mindenki utálta , szerelmes volt Máté hercegbe is aztán volt egy gála amire a börtönösök kimentek de csak szellozni a fejuket :D aztán mikor visszamentek a gardrób-öltöző szerű lámy börtönbe mindenki el kezdett öltözgetni me hogy a gálán amire el se mennek ok mindig szép ruhába alszanak,aztán Beatrixet is szépen feloltoztették,a herceg öreg nénje meg hozzá akart adni Beatrixot Mátéhoz aztán el kezdte nézegetni a tetkóit meg minden(tollból) :D aztán Beatrixre ráadott a csini ruhájára ráhuzott egy csipkés hatalmasat aztán Mátét meg váratlanil valaki el kezdte kergetni és folytatódott volna a mese de megkérdeztem amyát hogy elfut e megnéztuk az idot hogy mikor lesz vége a mesének és simán belefért még higy megszokjon ugyhogy megszokott es en felébredtem :DDD
De amuyg a 2018 is onban jott hogy ninja warrior megy ugye este az ismetles
De egyebkent az álom ugy kezdotott hogy a thomas a gozmotdonyt neztul aki ellopott valamit egy masik mozdonytl es nem akarta elmondani hogy o volt es a gálán meg nem akarta de csak azon tudta és el kezdotott ez a Beatrixos álom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!