Ki tud úgy aludni, ha kilóg a talpa a takaró alól?
Figyelt kérdés
Mert én nemXD2010. jún. 17. 21:15
11/26 anonim válasza:
Én úgy indulok, de aztán annyit forgolódok ,hogy nem tudom pontosan, lehet betakarózom, de lehet, hogy nem , viszont ameddig elalszom tuti kint van a lábam, mert másképp nem tudok lélegezni :-D
12/26 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én is egyszer-egyszer elalszom úgy, hogy kinnt vana lábam, de akkor éjszaka mindig vmi hideggel álmodok, és rosszul alszom, addig amég be nem húzom:) Ez veletek is így van?
2010. jún. 17. 22:10
13/26 A kérdező kommentje:
*van a
2010. jún. 17. 22:12
14/26 anonim válasza:
én se tudok úgy aludni :D azt hittem egyedi kórkép. ezek szerint nem...:D
16/26 anonim válasza:
éntudok éntudok.:D yess.:D
szoktam.:D
17/26 anonim válasza:
én csak úgy tudok:D
nagyon ritkán van, hogy bentmarad a lábom xD
18/26 anonim válasza:
énse mejt féjek h meghajap a krokodij az ágyam alatt :(
19/26 anonim válasza:
uccsóm vok.
am komolyan: én se tudok nem szeretek úgy aludni:D:S
20/26 anonim válasza:
Én sem tudok úgy aludni. ha nyáron megdöglök a melegtől esetleg derékig kitakarózok, de lábam, talpam semmiképp nem lehet kinn. Még itt elkapja vmi:D XD (komolyan ettől félek) Meg aztán ha mégis kibújik éjjel, mindig vmi rémálmom van amiből felriadok és lám kinn a lábam. Ti is rosszat álmodtok ha kinn van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!