Égő, ciki vagy vicces sztorik? :D
Leírom az enyémet (kb ez volt a legdurvább)
Sztori: A papámmal egyik nap elkezdtünk beszélni csak úgy és feljött egy téma. Elmesélte, hogy volt egy ismerősénél aki mondta neki, hogy az unokája (lány) ide költözik nem messze hozzánk. Egy kis faluban lakok és örültem neki, mondtam: szuper! , de mit akarsz ezzel mondani?.. A perverz papám egyből rávágja: Figyelj, lecsekkoltam, egy igazi bomba lány!.. Szóval ha "arra" a dologra kerülne a sor, akkor ne kíméld. Vedd elő és jól paskold el vele... A mamádnak is ez jött be. Ugye nem leszel beszari amikor erre kerül sor? Mondtam neki (már tiszta lefagyott, égő arcal): Persze papa.. Biztos ez lesz..
5-es voltam, amikor osztálykirándulásról után kellett írni egy PowerPoint-os bemutatót. Egy kedves fiú osztálytársam írta, én diktáltam neki. Kiment a tanárnő egy percre, erre a srác kitörölt mindent (akkor még csak egy szót írt le), és beírta a helyére hogy lóf#sz (ezt viccesnek találtuk akkoriban). Bejött a tanárnő, gyorsan nyomta a fiú a törlést, sikerült is. A felügyelő megkérdezte hogy miért távolította el, majd pedig megmutatta hogyan lehet visszahozni. Meg is tette, majd pedig újra megjelent a lóf#sz felirat. A srác annyit mondott: - A Niki volt! (ez a nevem)-erre én pofán vágtam.
16L
Józsi bátyja nagy forma lehetett
De a 10es sztorin én is majdnem bebrummogtam
a szóhasználat is jó volt :D
Ittam kb 4 fél vodkát és 2 doboz sört egy régi ismeeőssel az egyik kocsmába.
Haza felé menet elmentem (majdnem) a rendőrség mellett
Gondoltam hátha lesznek olyan kedvesek és megfújhatom a szondájukat,hogy vajon mekkora lehet a véralkohol szintem.
Bementem ,a portás rendőrnek elmondtam mit szeretnék.kinevetett.erre én megkértem,hogy hívja oda azt az embert aki minimum egy ranggal felette áll.
Hát oda hívta.
Neki is elmondtam mit szeretnék.
Ő is kinevetett.Erre én azt mondtam,hogy ez a rendőrség egy vicc.
Na ezt nem kellett volna.
Bekisértek eg irodába,ott felvették a jegyzőkönyvet ,egy 30.000 ft csekket a kezembe nyomtak,mondván,hogy a rendőrség nem játszótér és ne inzultáljam őket.Mondom ez milyen hivatalos kijelentés?
Erre kikisértek és haza vittek,aztán azt mondták,hogy várjam a következő csekket a fuvardíjról.Erre én,miért taxival jöttünk?Azt besétáltam a házba.
Másnap bementem a főkapitányságra ott elmeséltem a sztorit és kedves volt a nő,törölte a büntetést és megkért,hogy vegyek egy otthoni alkoholszondát.
Hát ennyi…
Lányokkal közös beszélgetős, iszogatós program.
Jó hangulat.
Levettem a pólómat.
Megkérték, hogy vegyem vissza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!