Álomotokban nektek is meg kell néha erősítenetek a repülési szakaszaitokat? (aki tud repülni álmában)
Figyelt kérdés
erre gondolok:1,2,3,4,5,6,7,8,9,D,T,11,122010. jún. 17. 09:07
1/10 A kérdező kommentje:
nálam 1-9-ig csak futás van,begyorsulás,D szakasznál elrugaszkodás,T-nél már a levegőben vagyok(egy méteres magasságban)11-12 magasság fokozása.elvileg van 13(ott már akármilyen magasságba fel lehet repülni) is de nincs jelölve az absztrakt-elméleti táblázatban sehol.nektek van ilyesmi?
2010. jún. 17. 09:11
2/10 anonim válasza:
Ez a kérdés nem teljes jött át nekem.....
Én gyakran repülök álmomban. Nekifutok, felugrok és repülök. Olyan mintha siklanék a levegőben. A legbrutálisabb az, hogy amikor kocsival hirtelen egy magasabb helyről alacsonyabbra megyek, akkor érzek ilyen furcsaságot a gyomromban. Kellemes érzés. Na ugyanézt az érzést érzem álmomban, amikor föntről lefelé kezdek ereszkedi..Rendesen érzem....
3/10 anonim válasza:
És akkor sem tudok repülni, ha tudom hogy álmodom....:( Pedig már nem egyser volt szárnyam is....
5/10 A kérdező kommentje:
én is siklani szoktam ha menekülök vmi vagy vki elől,de ha úhy hozza szükség akkor függőlegesen is tudok repülni felfelé akár egy tízemeletes ház tetejéig is(ez már a 12.szakasz után van)
2010. jún. 17. 09:27
6/10 anonim válasza:
hasonlóképp, de mi ez a szakaszolás? Ezt nem értem...
7/10 anonim válasza:
Hát én fuok, ugrok és siklok :D Azt csapkodok a kezemmel és mAgasabbra mek :D xD
8/10 anonim válasza:
Én egy plazma hajtóművet oktojálok a fenekemre, amit Csubi szedett le az Ezeréves Sólyomról és én ezzel hipermegakurwagyorsan tudok repülni :D
9/10 A kérdező kommentje:
09:51 én is pontosan ugyanígy szoktam! :-)
2010. jún. 18. 08:30
10/10 A kérdező kommentje:
09:48 én se értem a szakaszolást csak nálam ez így van.talán azért mert ha sokáig nem repülök álmomban akkor legyengül a repülési funkció és fel kell tuningolni:-)
2010. jún. 18. 08:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!