Ti elhiszitek? Többi lent.
Felháborítónak tartom hogy az emberek 95% a abban a tudatban él hogy a föld gömbölyű,
Renget bizonyíték van hogy a föld lapos, az iskolákat sem értem hogy miért tanítják azt hogy gömb alakú a föld, és még a tanárok az okosak. Laposak a felhők és nem is görbe a víz, és a balaton sem létezik, arrafele egy anomáliai kivetülés van ami egy délibábként adja le a balatont, de ez is szerintem habiszti mert voltam siofokon és a balatont sem láttam, ez lehet az hogy chemtrail el LSD vagy valami más tudatmódosító hatású szert permeteznek és ezzel haluzzák az emberek agyát? Csak van akire nem hat pl rám mert én nem láttam a balatont és a földet is eredeti formájában látom, laposnak.
"Mint az emberiség legnagyobb nagysága mondotta: Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség…"
...illetve a világegyetem esetében ez még nem biztos.
Ez nem változtat a tényen, hogy nem értetted meg a kommentem lényegét és még mindig azon pörögsz. Mint Verne a sírjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!