Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti elhiszitek? Többi lent.

Ti elhiszitek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Felháborítónak tartom hogy az emberek 95% a abban a tudatban él hogy a föld gömbölyű,

Renget bizonyíték van hogy a föld lapos, az iskolákat sem értem hogy miért tanítják azt hogy gömb alakú a föld, és még a tanárok az okosak. Laposak a felhők és nem is görbe a víz, és a balaton sem létezik, arrafele egy anomáliai kivetülés van ami egy délibábként adja le a balatont, de ez is szerintem habiszti mert voltam siofokon és a balatont sem láttam, ez lehet az hogy chemtrail el LSD vagy valami más tudatmódosító hatású szert permeteznek és ezzel haluzzák az emberek agyát? Csak van akire nem hat pl rám mert én nem láttam a balatont és a földet is eredeti formájában látom, laposnak.

2018. jún. 7. 10:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ez nem a mincraft! A föld lapos!!!
2018. jún. 9. 14:41
 22/27 A kérdező kommentje:
2018. jún. 9. 14:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Itt a sok bizonyíték halmaz ;)
2018. jún. 9. 14:42
 24/27 Wadmalac ***** válasza:

"Mint az emberiség legnagyobb nagysága mondotta: Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség…"

...illetve a világegyetem esetében ez még nem biztos.

Ez nem változtat a tényen, hogy nem értetted meg a kommentem lényegét és még mindig azon pörögsz. Mint Verne a sírjában.

2018. jún. 11. 07:27
 25/27 A kérdező kommentje:
Hadjatok már verne vel :D :D ne itt vitatkozzatok a föld lapos fogadjátok el ez van ennyi kész nincs semmilyen galaxis semmi csillag meg nap meg f@@szom feketelyukak max afrikába ott sok fekete lyuk van ugy lapos a föld ennyi szipka világvégére meg nem lehet menni mert sok gyűrűzött ez a b@@szott nagy világ szal ennyi na csöcs
2018. jún. 11. 08:40
 26/27 Wadmalac ***** válasza:
Hurrá. :D
2018. jún. 11. 12:54
 27/27 anonim válasza:
Ha Hold vagy Nap gömbölyű, akk mi bolygónk is gömb! Sztem.
2018. szept. 25. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!