Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti elhiszitek? Többi lent.

Ti elhiszitek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Felháborítónak tartom hogy az emberek 95% a abban a tudatban él hogy a föld gömbölyű,

Renget bizonyíték van hogy a föld lapos, az iskolákat sem értem hogy miért tanítják azt hogy gömb alakú a föld, és még a tanárok az okosak. Laposak a felhők és nem is görbe a víz, és a balaton sem létezik, arrafele egy anomáliai kivetülés van ami egy délibábként adja le a balatont, de ez is szerintem habiszti mert voltam siofokon és a balatont sem láttam, ez lehet az hogy chemtrail el LSD vagy valami más tudatmódosító hatású szert permeteznek és ezzel haluzzák az emberek agyát? Csak van akire nem hat pl rám mert én nem láttam a balatont és a földet is eredeti formájában látom, laposnak.

2018. jún. 7. 10:09
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Na de az a lényeg hogy lapos a föld!
2018. jún. 7. 19:43
 12/27 Wadmalac ***** válasza:

"a Nyolcvan nap alatt a Föld körül címűben egy csepp sci-fi elem sincsen."

Dehogynem. Arról szól, hogy kerek a Föld és körbe lehet utazni.

Csak a lényegét nem értetted meg, miért írtam. :D

2018. jún. 8. 07:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Visszagondolva, tényleg nem értem, miért írtad, hogy "szegény Verne". Teljes mértékben tisztában vagyok a Föld alakjával, amely nem "gömbölyű", hanem kissé elipszis alakú, Északon és Délen nem tölti ki a teljes szabályos gömb alakot. A hozzászólásaimat pusztán a kérdés irónikus megközelítésére használtam, próbálva rávilágítani arra, hogy milyen nagy butaság!
2018. jún. 8. 11:06
 14/27 A kérdező kommentje:
Ti nem hiszitek el de ha jön a világvége rájöttök hogy a világ melyben élünk az lapos!
2018. jún. 8. 14:05
 15/27 anonim ***** válasza:
A világ, melyben jelenleg élünk, tényleg eléggé lapos, főleg ami a válaszaidat illeti.
2018. jún. 8. 14:23
 16/27 Wadmalac ***** válasza:

"Visszagondolva, tényleg nem értem, miért írtad, hogy "szegény Verne"."

Mert szegény lerágta volna a tapétát, ha megtudja, hogy a nem-scifije mekkora sci-fi, hiszen ő nem létező gömbölyű földről írt, miközben ugyebár a Föld lapos.

szarkazmus?

2018. jún. 8. 14:30
 17/27 anonim ***** válasza:
Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.
2018. jún. 8. 14:37
 18/27 Wadmalac ***** válasza:

#17: na ez most végképp nem tudom, mire releváns.

Nem értetted a Verne témában lévő poént, ennyi.

2018. jún. 8. 14:55
 19/27 anonim ***** válasza:

A szarkazmusra válaszoltam, amely egyébként nem "mire releváns", hanem miben releváns. A válaszaim relevánsak a feltett kérdéshez viszonyítva. Jules Verne akkor forogna a sírjában, ha tudná, hogy miféle ostobaságokat kérdeznek és állítanak emberek. Olyan ez, mint az "Észbontók" c. tv-műsor, ahol nem tudod eldönteni azt, hogy ez valóban így történik, vagy csak megrendezték, és azt sem tudod eldönteni, hogy e színháznak szereplője, avagy a rendezője vagy-e.

Mint az emberiség legnagyobb nagysága mondotta: Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség…

2018. jún. 8. 17:06
 20/27 anonim ***** válasza:
Aki egy picit is felvilágosult, nem dől be a "gömbölyű föld" elméletnek. A napnál is világosabb, hogy a föld kocka alakú.
2018. jún. 9. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!