Tegnap haza mentem és a kutyám meg a macskám beszéltek, lehetséges?
Figyelt kérdés
Tegnap mondták hogy adjak nekik kaját meg mindenféle dolgot, nem haluzok, nem szedek semmit. Elég para jelenség volt hogy lehetett ez?2018. jún. 5. 06:25
11/18 anonim válasza:
Ez így van! A kutyák és a macskák tudnak beszélni. De erre most jöttél rá? Pedig már oviban is tanítják, hogy a kutya ugat, a cica nyávog :)
Másik esetben azt tudnám elképzelni hogy beba*tál tegnap
Egy hosszu alvas helyrehoz mindent! :)
12/18 A kérdező kommentje:
Ez már a 3. Nap és ugyanugy tudok velük beszelgetni nem rugtam be és nem szedek semmilyen tudat módosító hatású szert.
2018. jún. 7. 06:16
13/18 veterán vas válasza:
A Kérdező helyében elmennék az állat-klinikára, "tolmács"-nak.
Kutya, macska nyelvvel nagyon nagyot lehetne kaszálni.
/de az sem lehetetlen hogy emellett ért lóul, papagájul, aranyhörcsögül, esetleg medvéül....../ ;)
14/18 anonim válasza:
Viccet éve volt olyan kutyám, amelyik beszélt. Nem emberi nyelven persze, de sokszor nem lehetett nem érteni, hogy mit mond. A legemlékezetesebb talán az volt, mikor ahelyére parancsoltam, mert valaki jött hozzánk. Elindult, majd kisvártatva loholt is vissza. Leült elém, és épp hogy csak csípőre nem vágta a kezét, úgy panaszolta el, hogy az a qrva macska megint az ő házában hűsöl.
15/18 anonim válasza:
Már tanulnak más nyelveken is. Titokban kicsenték a zsebpénzed, és beíratkoztak néhány nyelvtanfolyamra. Holnap épp az ízlelést gyakorolják. Te is mehetsz velük, szerintem végeredményben nem bánnák, ha elkísérnéd őket, szeretnek téged, hiszen te szerzed a kajájukat, az almot, a fűtést.
16/18 anonim válasza:
*Ja meg van a Locsi Fecsi Márta (kutyus), ő például betűlevest evett meg, azután kezdett beszélni.
17/18 A kérdező kommentje:
Akkor megvan hogy miért tünt el egy kevéske a pénzemböl abbol álták a tanfojamot. Pedig kérdeztem töllük hogy hova tünt a pénzem azt momdták nemtudják akkor kamuztam nekem nembaj szeretem őket most hogy tudok velük beszélgetni sokkal jobb :)
2018. jún. 8. 06:26
18/18 anonim válasza:
Le kéne állnod a Rivotril/kannásbor kombóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!