Lehetséges hogy haza hoztam ágy poloskát?
Éppenséggel haza lehet hozni ruhával, retiküllel, táskával. Majd napok, hetek múlva derül ki, hogy ez megtörtént e.
A fő kérdés, hogy a barátod miért nem mesélt neked róla, hogy ágyi poloska van náluk és ne aludjatok inkább ott?
Elhiszem, hogy ezzel nem dicsekszik senki, de én is elmondtam a barátomnak, hogy fejtetűt kaptam a gyerekemtől, aki az óvodában kapta el, pedig nem volt könnyű. Ugyanis mire kiderült, addigra többször aludtunk együtt.
Mindketten megtettük a szükséges intézkedést és nem lett belőle dráma.
Úgy tűnik a tiéd nem egy régi kapcsolat, először aludtál nála, én kirúgnám a poloskás csávót az biztos!
És nem azért mert poloskás, hanem mert nem mondta el!
Ja, mert az nem lehet, h a srac egyszeruen csak rossz dontest hozott azzal, hogy nem merte elmondani, mert a bizalom; meg minden apro momentum megosztasanak biztonsagerzete nem alakul ki rogton egy friss parkapcsolatban. Ez mar megbocsathatatlan, mi? Szakitani is kell vele. Ne haragudj,...
de igen! Haragudj!
Te egy 1d1ot@ vagy. Ha nem vetted volna eszre az elozo mondat legvegen, akkor hangsulyozom: PONT.
Fogadok, h nem volt meg 10 evnel hosszabb felhotlen parkapcsolatod, miota ezen a bolygon elvezed a letezest.
Beteg p1cs@.
A gyerek nem AIDS-es, te h7Iye.
Kesz....
Egyszeruen bes7@r0k az embereken.
Hogy letezhetnek ilyen sotet entitasok ezen a bolygon?
#3: Figyelj, ha a csávó tudta magáról, hogy poloskás, az gáz és azt jelenti, hogy csak meg akarta döngetni a kérdezőt.
Ha nem tudta magáról, akkor viszont szimplán igénytelen.
Nem túl jó kilátások.
Ha neked az a normális, hogy poloskás ágyba visszük a barátnőnket, akkor te lehetsz a poloskás csávó, azért véded annyira. A szintedet a hozzászólásod minősége is bizonyítja.
Felháborító egy retek vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!