Amikor a macskák tüzelnek, az olyan, mint egy Prescott magos P4 processzor használat közben?
Egy Prescott magos processzor felmehet 75 fok felé is
A macskák meg ugye tavasszal tüzelnek (Miért nem télen, mikor akkor hidegebb van?)
Mivel a macskák sokszor februárban vemhesülnek (ez azt hiszem, elég tipikus), nem lehet gond a hideggel, de még most sem árt egy kis fűtés. Sajna egy macska fűtése állapottól függetlenül nem lehet sok. Nekem van vagy 100 watt, de én majdnem 20-szor akkora vagyok súlyra, bár mint kisebb állat, arányaiban lehet több...
A párom már alszik, így nem tudom megkérdezni, mivel fűtött télen, vannak jó kis videokártyák is ám, bár inkább procit gyűjt, de tudod, hogy van ez, azt le is kell tesztelni valamiben...
Ami a kérdésedet illeti, nem olyan, hangosabb. Bár kérdés, milyen ventit raksz a procira, de ha a cicc elég lelkes kandúrokat vonz magához, azzal nem tudsz versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!